Pinlig Jomfru

forumspørgsmål

Pinlig Jomfru

forumspørgsmål af
Mark
21 år
Oprettet 10 måneder 2 dage siden

Jeg går snart hen og bliver 22, og sagen er, at jeg stadig er jomfru, hvilket de sidste par år er begyndt at gå mig mere og mere på. Vennerne omkring mig er alle begyndt at få kærester eller på anden vis begyndt at have sex. Tit, når der snakkes om den slags, forsøger jeg så vidt muligt at holde mig ude af samtalen af frygt for endnu engang at måtte indrømme, at jeg ingen erfaring har. Jeg ønsker ikke at lyve overfor folk, men så igen, jeg har heller ikke lyst til at blive set ned på.

Har I nogle råd til, hvordan jeg kan takle pinligheden?

Kommentarer

Pyh, jeg synes det er slemt nok når man bare er 16 og jomfru. Og du er 21, det må jo være tusindgange værre. Mine veninder snakker også tit om sex og om hvilke stillinger de har prøvet og hvor mange gange de er kommet osv. Jeg ved ingenting om det for jeg har aldrig prøvet noget og er håbløst jomfru. Så jeg prøver bare at få snakken drejet hen på noget andet. Det er det eneste middel jeg har for at det det ikke skal være alt for pinligt og man bare sidder der og er totalt amatør. Jeg føler med dig.

25

Jamen, tak fordi du gad at dele det, Alberte. Prøver nemlig selv også bare at holde snakken på noget andet og så imellem tiden forsøge at se positivt på det og gøre, hvad jeg kan for at forbedre mig selv.

Held og lykke med det.

24

I get it. Man føler sig lidt bagud og udenfor i flokken. Jeg er selv lige blevet 20 og har ikke engang haft mit første kys! Jeg har valgt at være åben omkring det overfor mine veninder og overraskende nok er det bliver taget godt nok i mod. Selvom min tætteste veninde selv er to år yngre end jeg og nu selv lige er flyttet sammen med sin kæreste er det overhovedet ikke noget hun ser ned på. Tvært imod synes hun kun det kunne være sjovt at finde en date til mig!😂
Så min pointe er bare at det ikke er noget at skamme sig over. Lige så lidt som det er at have været sammen med mange. Vi er alle forskellige og udvikler os forskelligt. Der er måske nogle ting der har fyldt mere i dit liv i gennem teenageårene hvor de fleste har deres første kærester osv. Prøv at være åben omkring det. Måske du har en ven eller veninde der synes det kunne være sjovt at finde dig en date🤷‍♀️

Kh A

13

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program