Hva ska jeg gøre ?

brevkassespørgsmål

Hva ska jeg gøre ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 16 år 7 måneder siden

Jeg ved ikk rigtigt hva jeg ska gøre mere, jeg har det MEGET skidt her hjemme og jeg tager stoffer og drikker hver dag , jeg føler mig meget alene med alle mine problemer og jeg er så ked af det og bange hele tiden.

Jeg går i en specialskole fordi jeg har damp og der kommer jeg hele tiden op og slås med de andre.

Jeg hader mig selv og mit liv så meget , jeg laver en del kriminalitet os .

Jeg ku godt tænke mig at komme væk fra mine forældre for de er ikk søde ved mig og sådan noget, men hva ska jeg gøre og hvem ska jeg snakke med, jeg tør ikk rigtigt snakket med nogen for alle hader mig og jeg er bar et misfoster der ikk ka gøre noget rigtigt :(

Svar: 

Hej dreng på14 år.

Det lyder til, at du har nogle meget svære ting i din dagligdag at slås med, og at du også har det meget svært med dig selv.

Du skriver, at du godt kunne tænke dig at flytte væk fra dine forældre, da du heller ikke har det særlig godt med dem. Du spørger, hvad du skal gøre, og hvem, du skal snakke med.

Jeg vil foreslå dig at komme og snakke med en rådgiver her i Ungekontakten. Denne rådgiver kan hjælpe dig med at få snakket med dine forældre og få taget kontakt til en sagsbehandler i det område, hvor I bor.

Det er nemlig socialforvaltningen, der skal ind og vurdere og beslutte, hvis en ung under 18 år skal flytte væk fra forældrene. Hvis du og dine forældre i forvejen har en sagsbehandler, som I snakker med, kan du også henvende dig direkte til hende eller ham.

Det lyder også til, at du har brug for hjælp i forhold til at tage stoffer og alkohol. Dette kan vi også i Ungekontakten fortælle dig noget om mulighederne for.

Du kan ringe til Ungekontakten på telefon 8940 3183 og lave en aftale, men du er også velkommen til bare at dukke op i vores åbningstid. Kik dig
omkring i vores værelse her på Cyberhus.

Jeg håber, at du vil kontakte os og få noget hjælp.

Med venlig hilsen

Tommy Froberg Rangstrup
Rådgiver i Ungekontakten

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program