hjælp

brevkassespørgsmål

hjælp

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 13 år 8 måneder siden

Hej. Mig og min kæreste har et stort problem, vi har været samme i lidt over et år nu, og har prøvet mange gange på at have sex. Men det lykkes ikke, da det gør alt for ondt på hende. vi har også prøvet at bruge fingre. men intet virker? hvad kan vi gør ? på forhånd tak.

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder som om i er klar til at prøve at have sex og så er det jo ikke rart, når det gør for ondt på din kæreste. Jeg kan prøve at give dig svar på hvad i kan gøre.

Jeg går ud fra det er første gang for din kæreste - det kan betyde at hun måske er lidt nervøs, selvom hun er tryg ved dig og selvom hun føler sig klar til at prøve. Når pigen er nervøs kan det gøre sådan at hun ubevidst spænder i underlivet og så kan det være svært for fyren at komme op i hende, fordi det gøre ondt.

Det er vigtigt at din kæreste er våd. Når en pige bliver våd, så er hun tændt også udvider hendes underliv sig og bliver super følsomt. Det er vigtigt at pigen bliver våd indeni skeden, fordi det giver en slags smørelse som gør hende parat til at lade en fyr trænge op i hende.

Du fortæller, at i også prøver med fingrene og det er god ide at starte sådan og jeg synes i skal blive ved at prøve på den måde. Din kæreste kan også prøve selv, når hun er alene. I kan prøve at bruge glidecreme og så kan i prøve jer stille og roligt frem.

Hvis det er sådan at i føler i har prøvet det hele, så synes jeg at din kæreste skal tage til sin læge. Lægen kan hjælpe din kæreste med at finde ud af hvorfor det svært kan lade sig gøre og det har lægen helt sikkert snakket med andre piger om også.

Jeg kan forestille mig at i er meget opmærksomme på det med at have sex og så kan det fylde meget i jeres tanker, fordi det ikke lige er lykkedes endnu. I kan prøve at aftale at de næste par gange i ses, der prøver i ikke at have sex. Det kan hjælpe nogengange at lægge det lidt væk og fjerne fokus. 

Jeg håber i kan bruge svaret ellers er du/I velkommen til at skrive igen.

Kh. Bibi

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program