Hvordan skal jeg sige det?

brevkassespørgsmål

Hvordan skal jeg sige det?

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 13 år 3 måneder siden

Hej med jer Hvordan skal jeg sige til min bedste veninde at jeg er blevet bedste venner med hendes kæreste? Er det en underlig følelse og gå og tænke på? Ved ikke rigtig hvor meget jeg skal skrive, men skriv hvis det var for uklart, så prøver jeg igen.

Svar: 

Hej med dig...

Jeg synes det er meget klart, det du har skrevet og jeg kan godt forstå, at det er en lidt svær situation. Måske er du bange for at din veninde ikke synes det er fedt, at du er blevet bedste venner med hendes kæreste, eller måske kan hun blive lidt jaloux og måske bange for, at I bliver kærester.

Men det er dejligt at have en bedste ven og derfor synes jeg, at du skal beholde både din veninde og din ven. Men det er vigtigt, at du er ærlig over for din veninde, for på den måde passer du bedst på jeres venskab.

Så jeg synes du skal besøge hende snart og fortælle hende om det. Så kan I få en god snak og måske synes hun faktisk det er dejligt, at I er blevet gode venner, for så kan I jo lave nogle hyggelige ting sammen alle tre.

Der er ikke så mange forskellige måder at sige det på, og jeg synes det bedste er at sige det direkte til hende. Men hvis du synes det bare er for svært, så kan du jo skrive et sødt nytårsbrev til hende og sende det til hende. Så kan I få snakket, når hun har læst brevet.

Jeg synes også, det ville være en god idè at snakke med din mor eller far om det. Det kunne måske være rart for dig og måske har de også nogle idèer, du kan bruge.

Jeg håber I finder ud af det...

De bedste hilsner Rikke

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program