våd?

brevkassespørgsmål

våd?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 9 måneder siden

Hej cyberhus! :) jeg vil gerne starte med at sige at jeres hjemmeside virkelig har været en stor hjælp for mig og sikkert også mange af mine veninder :). men jeg har et lille spørgsmål... når en dreng siger til en at han er våd? hvad kan han mene med det?. det var nemlig en "hyggeaften" for nogen fra min klasse hvor en af mine veninder havde lagt hus til det... vi var ca 6 stk. den aften hvor vi snakkede sådan lidt sprædt... så var der den her helt vild søde fyr fra min klasse som self. oss var med vi snakkede sådan lidt hen om aften og trak hen i et hjørne af den her KÆMPE stue som vi nu var i... vi snakker hele aften næsten alene... da det var blevet mørkt sådan helt mørkt ( sådan at de andre jo ikke kunne se os tror jeg ikke.. og lyset inde i stuen var jo slukket) begyndte han at kysse mig lidt og før den aften havde vi en gnist bare et sødt smil eller flirt... og vi har jo oss snakket sammen før :). men så der ved aften sagde han til mig at han synes jeg var sød og jeg var ikke som de fleste.. ( ved ikke om det er typiskt drenge at komme i bukserne på piger på den måde... ) han siger så at han var vild med mig og han var våd... så "kyssede" vi lidt :). men når han siger han er våd? betyder det at han er liderlig eller noget andet?... Med venlige sommerhilsner Marie :)

Svar: 

Kære Marie.

Det er skøønt du gør dig nogle erfaringer ud i din seksualitet og at du er nysgerrig og opmærksom. Når en dreng siger at han er våd, betyder det ofte at han er liderlig- fra hans tissemand kommer der lidt væske som man kalder præ-sperm. Det kan ses som en våd plet hvis han har underbukser på. Det præparerer kanalen hvor der skal komme sæd ud, til at den er klar til det. Jeg vil mene at du godt kan tage det som et tegn til at han har lyst til dig.

For at være moraliserende vil jeg huske dig på at have kondomer parat, så det ikke kommer til nogen overraskelse, når/hvis I har samleje. Det er godt at være beredt. De beskytter mod kønssygdomme og graviditet.

Sommerhilsner Mette

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program