Våd?..

brevkassespørgsmål

Våd?..

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej jeg er en pige på 12 som godt kunne tænke sig og prøve og blive våd med mine egne 'evner' men hvordan... kan det have noget med min udvikling at gøre? Hilsen Cille håber i kan hjælpe mig :)

Svar: 

Hej Cille

Dejligt at du skriver ind til os

Slimhinderne i din skede udskiller en fugtighed både når du ikker er ophidset og når du er seksuelt ophidset, fugtigheden er med til at holde dine skedevægge sunde og glatte, mængden af fugtighed er meget forskelligt alt efter hvor man er i sin cyklus.

Din pubertet spiller også ind, her sker der en masse hormonelle forandringer med kroppen, så som udflåd, menstruation, lyst til det andet køn og så videre, du er 12 og derfor lige i starten og derfor oplever du muligvis ikke de her forandringer endnu.

For at blive våd med egne evner, kan det være en god ide at tænke nogle frække tanker, så du stille og roligt bevæger dig ind i dit eget lille univers, der skal lyst til for at blive rigtig våd, så det føles dejligt og behageligt at røre ved dig selv, gnid dig op af en pude, mærk dig selv uden på tøjet først og bevæg dig langsomt ind under tøjet, lav langsomme bevægelser i starten, så du får mulighed for at give dig hen.

Sommer Hilsener

Sascha

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program