Problemer med kæresten

brevkassespørgsmål

Problemer med kæresten

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Kære brevkasse, Jeg har nu været sammen med min kæreste i over 2,5 år, jeg elsker ham rigtig højt, og vil ihvertfald ikke miste ham. Problemet er bare, at han altid er utilfreds med noget jeg siger eller gør. Nogen gange bliver jeg i tvivl om det er mig der er noget galt med, eller om det bare er ham, som er for krævende... Her på det sidste er det blevet meget værre, jeg føler slet ikke at han forstår mig rigtig... Jeg vil rigtig gerne vide, hvad i synes jeg skal gøre, for lige nu har jeg en følelse af, at jeg virkelig ikke er god nok til ham... MVH Lilly

Svar: 

Hej med dig Lilly

Jeg syntes det lyder dejligt du har en person du elsker så højt. Men det lyder til, at i har det lidt svært for tiden og det kan godt være svært når der er noget der ændrer sig i et forhold.

Jeg kan godt forstå, at det er ubehagligt, når din kæreste hele tiden er utilfreds med ting du siger og gør. Og det er meget naturligt, at det får dig til at føle ikke god nok. Og jeg synes det er godt du skriver, for jeg synes ikke det er okay, hvis han hele tiden er utilfreds og jeg synes du fortjener at blive behandlet bedre.

Så jeg tror det bedste for jer vil være, at tage en snak sammen og hvor du får fortalt ham hvordan du oplever det. Så kan I måske snakke om hvad det er der irriterer ham og at det skal ændrer sig. måske er der noget der har ændret sig og måske kan i arbejde med det, så I kan få det bedre.

Jeg kan godt forstå du ikke vil miste ham, for du elsker ham og han har betydet meget i dit liv og først og fremmest er det også vigtigt, at tænke tilbage og nyde den tid i har haft sammen. Men hvis han bliver ved med og opfører sig sådan over for dig, også efter i har haft en snak sammen. Så har han ikke fortjent dig og så skal du måske overveje om han er den rette for dig

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program