skede

brevkassespørgsmål

skede

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 6 måneder siden

hvordan får man en klitoris orgasme. har hørt det er den nemmeste at få som den første orgasme?? (beskriv gerne meget detaljeret)

Svar: 

Hej

Det er et rigtig godt spørgsmål du stiller, og jeg måtte da også lige læse op på orgasmer, for at kunne give dig et svar.

Jeg tror at du har hørt at klitorisorgasme er den nemmeste at få som den første, fordi det er den orgasme de fleste piger eller kvinder oplever når de begynder at udforske deres egen krop, blandt andet ved at onanere. Men om den er nem at få, er der flere forskellige meninger om.

Der er 2 ting jeg kommer til at tænke på ved dit spørgsmål:

1. Det første er at en klitorisorgasme fremkaldes ved at stimulere klitoris, det vil sige at du kærtegner og massere din klitoris med en bevægelse som du synes er dejlig. Denne stimulering foregår ude på skeden hvor din klitoris sidder, hvor skedeorgasme foregår inde i skeden. Her er det vigtigt at du finder ud af hvad der passer til dig og hvad du synes der er rart, for en klitoris kan nemlig være meget følsom.

2. Om den er nem at få, tror jeg er meget forskellig fra pige til pige. Jeg har læst at der er nogle piger som har lidt sværere ved at få orgasme og som bruger lidt ekstra tid på at få den. Men også at der er nogle piger som har enormt let ved det, hvor der næsten ikke skal mere en blot et tryk til og så kommer orgasmen. Det er noget som er forskelligt fra person til person, og noget som man kun kan finde ud af ved at prøve sig frem.

Så mit råd er - Prøv dig frem, giv dig selv tid til at lege med din klitoris og find ud af hvad du synes er rigtigt dejligt. Går det hen og bliver lidt ubehageligt, så prøv med lidt mildere og blidere bevægelser. For en ting som rigtige mange mennesker er enige i, er at en orgasme er en dejlig ting at få.

Jeg fandt den her spændende artikel om en masse forskellige orgasme og hvordan man kan opbygge dem. jeg syntes faktisk den var meget interessant, og der var en del orgasmer jeg slet ikke kendte, så måske at det også var noget for dig.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar.

Mhv

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program