Lidt af hvert..

brevkassespørgsmål

Lidt af hvert..

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 14 år 1 måned siden

Hej .. Jeg har skrevet herind før, for lang tid siden kommer nu med endu flere bekymringer til er, som jeg håber i kan give mig nogen råd for , for det synes jeg i er gode til (: Jeg har nu endelig fudet KÆRLIGHEDEN, en dreng på 16 , vi har været sammen i 3 måneder , og jeg er meget forelsket i ham!. Men der er nogen små problemer.. 1. vi fandt hindanden ved facebook, hvor vi skrev sammen jeg fik hans msn , & vi snakkede over cam, og mig som en naiv 14 årig pige synes det var intresant & ville self gerne mødes :) . første ''date'' føltes HEELT perfekt vi klingede fra dag 1. men 2 date , ville han gerne mere end bare kysse, & snakke og holde i hånd, så det skete så at vi havde sex allerede 2. gang vi var sammen, det føltes godt men alligevel forkert, for det første føler jeg mig billig, men er bange for han bare er sådan en der finder en ny pige på facebook mødes med hende og knalder hende med det samme, men jeg ved ikke? og det finder jeg nok heller ikke ud af. 2. Og det er sådan nu når vi ses , vi ses kun en gang om ugen eller hveranden da han bor et godt stykke fra mig, men han/jeg når ikk engang næsten at komme inden for døren , før vi er igang.. vi når næsten ikk at snakke sammen hele den tid vi er sammen , fordi vi har travlt med det andet, jeg har prøvet at snakke med ham men han kan ikk lade være med at pille ved mig heletiden osv. jeg ved bare ikk hvordan jeg skal sige at jeg gerne vil ha noget mere komonikation istedet for det bare er ''sex''.. for jeg føler lidt vi kun er sammen så han kan få noget.. og det er bestemt ikke kun derfor jeg er sammen med ham. 3. min kæreste kan godt lide at jeg sluger , det har jeg sådan set heller ikk noget imod, der er bare lige det at jeg for meget ondt i maven og dårlig mave derefter, det har jeg ihvertfald fået de gange det er sket, har det noget på sig? 4. når jeg så har slugt gider min kæreste ikke kysse mig resten af dagen , han mener han kan ''smage'' det ligemeget om jeg børster tænder , han nægter at kysse mig, og det såre mig lidt , for jeg elsker at kysse. 5.vores kemi er utrolig dejlig & god, der mangler bare noget komonikation , og noget forståellse for at man godt kan trænge til en ''sex pause'' p.s håber i kan komme med nogen råd :)

Svar: 

Hej pige, 14 år

Tusind tak for roserne. Det er dejligt at du føler du får de svar du har brug for herinde. Jeg skal forsøge at give dig svar på disse spørgsmål også.

Det lyder rigtig dejligt at du har fået en kæreste du er glad for og som du føler dig godt tilpas sammen med. Jeg vil prøve at dele mit svar op som du har delt dine spørgsmål, men de kommer måske til at flyde lidt sammen.

Dit første spørgsmål er lidt delt i to. For det første lyder det som om du ikke er helt tilfreds med at I havde sex allerede anden gang i sås. For det andet er du nervøs for om han måske vil finde en anden pige.

Man kan sige at det er umuligt at lave om på det faktum at I har haft sex. Man kan ikke gå tilbage og lave det om, så jeg håber at det alt i alt var en god oplevelse for dig. Det lyder som om selve sexen var rart for dig, men at det er fornemmelsen bagefter der måske ikke er så god. Du er ikke den første pige der har haft sex så tidligt efter at have mødt en fyr, så jeg synes ikke du bør gå rundt og føle dig billig. Det får du det i hvert fald heller ikke bedre af. Det lyder dog som om det vigtigste for dig i den forbindelse er at du er nervøs for om han kunne finde på at finde en anden pige at have sex med. Det kan hverken du eller jeg vide, og måske ved han det ikke en gang selv. Hvis du tænker meget på det, så synes jeg du skal fortælle ham det. Måske kunne det være rart for dig, hvis i fik snakket om det.

Dit andet spørgsmål handler om, at du synes I har for meget sex. Jeg vil starte med at sige at der kan være stor forskel på en 16-årig og en 14-årig. Sex fylder typisk noget mere for 16-årige end for 14-årige, og særligt for drenge. Det sagt, så er det vigtigt at du aldrig gør noget du ikke har lyst til. Hvis du synes I har for meget sex og at han måske presser lidt for meget på, så vil jeg foreslå dig at forsøge at tale med ham igen.

Hvis det er svært kan det være at I skal begynde at gøre nogle ting sammen uden for huset når I ses. Hvis I går i svømmehallen eller på café er det noget nemmere ikke at blive grebet af stemningen og det kan være at I kan få snakket lidt mere sammen dér. Det skal selvfølgelig ikke være sådan at I skal ud af huset hver gang I skal føre en samtale, men måske er det nemmere at få startet snakken mens I går en lang tur eller noget andet hvor I ikke ender med at have sex. Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas og jeg kan godt forstå du synes at I mangler kommunikation. Jeg tror det er vigtigt at du går ham lidt på klingen, så I kan få snakket om hvordan I synes jeres forhold skal være. Det lyder ikke som om du er helt tilfreds som det er nu.

Med hensyn til at sluge sæden, så er der mange fyre som synes det er rigtig frækt og hvis man som pige ikke har noget imod det, så er det fint at gøre det. Dog synes jeg, at hvis du får ondt i maven, skulle du måske overveje at lade være. Det lyder ikke rart. Jeg ved ikke om der er noget i sæden som kan give en ondt i maven, men under alle omstændigheder synes jeg du skal lytte til dig selv og mærke efter om du har lyst til at sluge. Måske får du ondt i maven, fordi du føler dig presset til at gøre det, eller måske er det tanken om at du ved han ikke vil kysse dig senere.

Jeg synes ikke det er rimeligt, at han ikke vil kysse dig bagefter og jeg kan godt forstå at det sårer dig. Jeg synes du skal tale med ham om hvordan det får dig til at føle og hvis han stadig ikke vil, skal du måske overveje hvorvidt du vil blive ved med at give ham blowjobs? Desuden er jeg helt sikker på at han ikke kan smage det hvis du børster tænder først. Det er vist noget han forestiller sig.

Du skal forresten lige huske, at hvis du en dag får en ny sexpartner skal I lige testes for kønssygdomme. Nogle typer af kønssygdomme kan godt smitte ved at man giver blowjobs uden kondom, så for en sikkerheds skyld er det en god idé lige at få det tjekket.

Generelt synes jeg det lyder som om der er en hel masse I skal have snakket om, for at I kan få jeres forhold til at være endnu bedre end det er. Det er vigtigt at I begge to er glade og tilfredse med det forhold I er i og at ingen af jer gør noget I ikke har lyst til.

Jeg håber du kunne bruge mit svar og ellers må du meget gerne skrive igen!

De bedste hilsener,

Henriette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program