sex ting

forumspørgsmål

sex ting

forumspørgsmål af
trine
15 år
Oprettet 6 måneder 3 uger siden

hej skriver til jer igen for der er noget jeg er virelig bange for,og ved godt at det lyder lidt mærkeligt men jeg har fået en kæreste og det er dejligt men han spørger tit om jeg ville gi et hj men bed ik hvordan man gør og ville ik fejle.har brug for hjælp

Kommentarer

Er 15 og har prøvet at gi bj en del gange så synes godt jeg kan gi råd. Først kan du lige lære dilleren at kende med tungen. Så tager du om den med fx højre hånd (den bruger jeg) nede om roden så det øverste af dilleren er fri. Så tager du den ind i munden og sutter frem og tilbage alt imens du bevæger din hånd i samme rytme. Tror det er forskelligt fra pige til pige hvor meget af den man vil ha ind i munden. Når han skal komme er det nok også forskelligt hvad piger foretrækker. Du kan bede ham advare dig eller du kan høre det på ham. Nogle lader bare fyren sprøjte ud i rummet, det gjorde jeg også i starten. Men nu har jeg vænnet mig til at ta skyllen i munden, det er ikke så slemt. Det var hvad jeg ku hjælpe med.

35

Bare så du ved det. Så spurgte hun efterhånden hj og ikke bj. 🤗🤗

28

Hey :)

det er faktisk ik svært. vi drenge/fyre får jo nemt stiv pik, og så holder du en hånd om den, men ikke alt for løst, og heller ik klemme mega hårdt, så køre du hånden op og ned af den så du på den måde trækker forhuden med op og ned, for mig gerne oppe omkring pikhovet ;) først gerne i et roligt tempo og efterhånden hurtigere. Du vil ku høre på ham om du gør det godt, den anden hånd kan også med fordel blidt kæle hans nosser imens ;)

en anden ting som er god og vigtigt... tal med hinanden om hvordan i kan lide det... og spørg ham om du gør det godt nok.

samme hvis han skal prøve på dig.. fortæl ham hvordan du kan lide det osv.

håber fu kunne bruge det til noget. Og pas på hinanden :)

23

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program