forelsket

brevkassespørgsmål

forelsket

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 14 år 1 uge siden

hej jeg er meget forelsket i en dreng som jeg har mødt da jeg var på ferie. jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre om jeg bare skal fortælle ham at jeg er forelsket i ham?. eller lade vær jeg har også et andet problem jeg når jeg ser på hans væg på facebook og der er en anden pige som har skrevet. Bliver jeg lidt ked af det og jeg ved ikke hvorfor og vær gang han er på tør jeg ikke skrive til ham håber i kan hjælpe?

Svar: 

Hej med dig

Det lyder bare dejligt at du er forelsket og lidt romantisk at du mødte ham på en ferie.:)

Når man er forelsket, så er man meget følsom og sommetider reagerer man ved at blive rigtig glad over de mindste ting, og andre gange kan man blive nervøs og ked af de mindste ting. Det er helt normalt.

For eksempel kan man godt blive jalous, hvis han skriver med en anden pige på facebook. Også selvom det måske bare er en god ven.

Jeg ved ikke hvor gammel ham drengen er, men hvis du er tryg ved ham og synes han er sød, så synes jeg godt du kan skrive med ham og fortælle ham at du er forelsket ham. Hvis det viser sig, at han også godt kan li dig, så kan i jo begynde at skrive sammen. På den måde kan i lære hinanden endnu bedre at kende og måske kan det ende med at i bliver kærester.

Hvis du synes det er lidt svært sådan bare at skrive, at du er forelsket i ham, så kan du starte med at skrive til ham og bare sige hej og tak for sidst. Altså egentlig bare skrive sammen med ham som venner og så kan du jo se om det udvikler sig. Måske kan du hurtigt mærke om han også er vild med dig.

Det kan også godt være at han ikke har lyst til at få en kæreste, eller ikke er vild med dig på den måde og bare gerne vil være venner, men så ved du det. Måske kunne det være rart for dig at finde ud af.

Kan du have det godt..

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program