kærester

brevkassespørgsmål

kærester

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 14 år 1 uge siden

jeg er en pige på 13 år, og jeg har en kæreste på 14. jeg synes ikke han behandler mig særlig godt. og jeg ved ikke om jeg skal slå op med ham? eller om jeg skal snakke med ham om det? hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hej med dig.

Det lyder da trist, at din kæreste ikke behandler dig særlig godt. Sådan skal det jo ikke være, så jeg synes det er godt du skriver og beder om råd.

Nu ved jeg ikke hvad det er for en måde han ikke er sød overfor dig på. Men jeg synes ikke du skal være have en kæreste, som ikke er særlig sød ved dig. Så kan man bare gå og blive ked af det og måske endda føle at man gør et eller andet forkert, siden han ikke er sød. Når man er kærester, så skal man være glade og søde ved hinanden. Så hvis du ikke føler han er sød ved dig, så kan du godt slå op med ham.

Du kan også prøve at snakke med ham. Så kan du fortælle ham at du ikke synes han er særlig sød ved dig og prøve at sige hvordan du gerne vil have at han skal være. Det kan være han ikke ved det og måske er det nyt for ham at have en kæreste.

Jeg synes du skal prøve at snakke med din mor eller far om hvordan det er at være kærester og hvordan man skal være overfor hinanden. De kan måske hjælpe dig lidt på vej, sådan at du får en ide til hvordan du gerne vil have en kæreste skal være overfor dig.

Du kan også logge på i chatten og snakke med en voksen der. Så kan du fortælle hvordan din kæreste ikke er særlig sød overfor dig også kan det være lettere for os at give dig nogle gode råd, som du kan bruge.

Mange tanker

Bibi

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program