serieorgasme

brevkassespørgsmål

serieorgasme

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hej Cyberhus! Jeg vil enligt bare spørge om det er almindeligt at få flere orgasmer i træk som pige. Jeg er 16 og har prøvet det for første gang. Jeg har en kæreste og vi var sammen med nogle venner i weekenden. Vi havde det sjovt og fik noget at drikke. Min kæreste rigeligt! Da vi skulle hjem spurgte jeg ham om han ville med hjem til mig og knalde, men han ville helst hjem til sig selv og sove. Jeg var lidt opstemt, så jeg fik ham dog overtalt selv om han ikke var meget for det. Jeg tror han var bange for at han havde fået så meget at han ikke kunne. Det viste sig dog heldigvis at han godt kunne, så vi havde samleje – missionær. Jeg fik min orgasme, men han var stadig ikke kommet, fordi han var beruset og åbenbart ikke rigtig kunne mærke noget. Han plejer ellers for længst at være kommet. Han havde stadig rejsning, så han fortsatte, og til min store overraskelse fik jeg lidt senere en ny orgasme. Min kæreste var stadig ikke kommet, så han stødte videre og jeg fik en tredje – nu meget voldsom. Så kom han heldigvis endelig – for jeg var helt udmattet. Tænk hvis han var fortsat! Han ville sove bagefter, men jeg fik ham da losset ud af sengen og i tøjet og ud af døren. Min mor skulle jo nødig finde ham i min seng! Det er den bedste sexuelle oplevelse jeg har haft - jeg har aldrig følt mig så totalt tilfredstillet Jeg vil gerne spørge om det er almindeligt at få serieorgasme for en pige. Kan jeg få det igen? Jeg plejer altid kun at få en – også når jeg leger med mig selv. Måske skulle han være vissen, hver gang vi skal elske!!?? Så det var altså enligt ikke et problem – bare nysgerrighed. Håber ikke I bliver sure. Knus fra My

Svar: 

Kære My

Mange tak for dit spørgsmål. Det lyder da som en dejlig oplevelse du har haft og godt at du er nysgerrig på dig selv.

Piger kan sagtens få flere orgasmer i træk. Så det er er helt normalt. Det er sker langt fra hver gang, men det kan sagtens ske på den måde du har oplevet det. Du kan også sagtens opleve det igen.

Jeg tror nu ikke han behøver at være vissen hver gang du skal have en serieorgasme. Men lige den aften hvor du oplevede det, tænker jeg at det kan det være fordi han lige stimulerede dig på en helt bestemt måde, som gjorde du fik flere orgasmer. Jeg tænker også, at hvis han har været småfuld, så kan det være han har kunne holde den længere uden selv at komme og det betyder måske at du kunne nå at få flere orgasmer.

Så ja, det er helt almindeligt at man kan få flere orgasmer i træk som pige. Jeg tror bestemt også du kan komme til at prøve det igen en anden gang, også uden at din kæreste skal være fuld. Du kan måske prøve at fortælle ham, hvor dejligt det var den aften og hvad man kunne gøre for at du kan komme til opleve det igen.

De bedste hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program