Kærlighed

brevkassespørgsmål

Kærlighed

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Jeg er forelsket i en pige, der går i min klasse.Jeg har snakket med hende og hun sagde, "jeg synes at du er også rigtig sød, lad os se hvad der sker" Hvaad skal jeg gøre, vi skriver ik sammen eller snakker, Jeg er ved at opgive håbet om, hvorvidt vi to skal komme sammen, og er det iorden at sige til hende, at 'det bliver ik om to denne omgang, men husk du er en utrolig smuk og sød pige, og du skal nok finde den rette en dag" Jeg synes at jeg har givet hende falske forhåbninger, hvis jeg siger det til hende, det ville være trist :( HVAAD SKAL JEG GØRE????

Svar: 

Hej Anonym

Kan godt forstå du er ret meget i tvivl hvis hun har sagt sådan og I derefter ikke rigtig har snakket mere om det. Som jeg læser dit spørgsmål så har du mest af alt brug for at blive afklaret omkring Jeres forhold.

Jeg synes du skal mærke efter indeni hvad det er du helst vil lige nu. Vil du gerne have hende som kæreste eller er du nået dertil at du hellere vil prøve at komme videre og finde en anden kæreste.

Hvis du egentlig stadig er vild med hende og gerne vil noget mere, synes jeg du skal sige det direkte til hende. Sig at du har store følelser for hende og at du har brug for at blive afklaret på hvordan hun har det med dig.

Hvis du egentlig er nået dertil at du gerne vil videre, så synes jeg du skal sige det til hende. Sig at du har gået og været i tvivl om hvad hun vil, og at du nu ikke vil bruge mere tid på at vente og spekulere over det...du vil videre.

Lige meget hvad, synes jegfaktisk det vigtigste er at du melder klart ud overfor hende og siger det som du har det. Men først og fremmest skal du bruge lidt tid på at mærke efter hvordan d har det og hvad det er du vil.

Mange hilsner
Niels-Christian

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program