Sex afhængig

forumspørgsmål

Sex afhængig

forumspørgsmål af
Meta
Oprettet 11 år 9 måneder siden

 Hej allesammen. 

Jeg er en pige på 15 år, og jeg lever et liv fyldt med sex. for snart et halvt år siden havde jeg en kæreste på 19, han er dog 20 år nu, og vi havde gerne sex mere end en gang om dagen når vi var sammen. Jeg har jo så ikke været sammen med ham siden dengang vi slod op med hinanden, men jeg har dog stadig sex engang imellem. Ikke med fremmed mennesker, og heller ikke med mange! Men jeg føler bare ikke jeg kan undvære at have de daglige sex jeg plagede at få. Jeg har prøvet og tilfredstille mig selv, men det er ikke den samme følelse og lysten forsvinder stadig ikke. 

Jeg ved godt jeg ikke er så gammel, men min vennekreds er en del ældre end mig, jeg ser ældre ud end jeg er og alle tror jeg er 19 år gammel eller deromkring. Jeg er også en klasse over end jeg burde være, men jeg føler mig virkelig som en der er ældre, og har brug for den samme tilfredsstillelse som så mange andre lidt ældre. 

Kommentarer

Jeg har sammen problem jeg er så en dreng tænke på sex hele tide og har flere gange om dagen onanerer jeg. Jeg er en ret mode dreng at være i min alder. Vis der er en flot pige for jeg næste altid stiv PIK og så onanerer jeg jeg er faktisk ved at blive træt af det og har brug for hjælp fordi jeg er ret sikke på at jeg er Sex afhængig.

722

Der er forskel på at være sex-afhænging, og at have lyst til sex tit. Jeg forstår godt, at hvis du kommer fra et forhold (dog for en del tid siden), hvor det fyldte en del, er det svært at give slip på. Og synes ikke du skal begynde at blive alt for desperat, og knalde med alle. På et tidspunkt vil du finde en ny kæreste, eller en person du holder af, der kan tilfredsstille dig. Selvom at det virker som en god løsning at have mange one-night-stands, er det ikke det bedste for dig i længden.

Ved ikke hvordan du kan komme over din sex-lyst, udover at lade tiden gå sin gang, og få et mere neutralt forhold til sex, og være OK med det. Ikke at der er noget galt i at have sex 1 gang om dagen med sin kæreste, men med tiden vil du indfinde dig med at det ikke er en daglig ting, og at din hverdag fungerer uden.

Og kender godt til at piger, i lingende situationer som dig, får samme trang. Og som sagt skal du passe på med ikke at blive for desperat. Det er godt at du så har sex engang imellem, med en person/folk (?), du holder af. - Men pas på, for hvis du begynder at have sex en gang om dagen, med mere eller mindre tilfældige personer, ender det i en ond cirkel. Og du er kun 15 år, du skal nok møde en ny kæreste eller sød fyr (hvis du ikke allerede har mødt ham? ;))

 

- Mvh. en dreng på 16 år.

712

 jeg synes du lægger alt for meget vægt på alder.

men når det er sagt, er mit klart bedste råd at få dig en bolleven.

hvis du møder en fyr der boller godt så bol ham igen... alle har sexuelle behov og mit bedste råd er at få det ud af systemet.

men som allerede nævnt lad være med en masse one night stands, af flere grunde...

blandt andet at når du nu er pige vil folk let ffå en tendens til at kalde piger der har sex med mange forskellige for grimme ting.

og desuden er man jo sikker på ikke at ende i kanen med en der kun holder 5 min hvis man har en fast bolleven :)

jeg har en og det fungerer super godt og det har det gjordt i halvandet år nu :) vi boller på ingen måde en gang om dagen, ca 3-4 gange om ugen.

på den måde bliver trængen holdt godt og grundigt på afstand om man render ikke rundt og er liderlig hele tiden...

håber jeg har været en hjælp :)

776

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program