Jeg blev truet..

forumspørgsmål

Jeg blev truet..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 9 måneder siden

 Hej. 

Jeg blev for snart et halvt år siden single igen, efter et meget langt forhold til en 19 fyr, jeg er dog selv kun 15. Han var min første kærlighed nogensinde, og jeg elsker ham stadig. Han kan gøre mig glad uanset hvor nede jeg er og ved han stadig elsker mig og vil have mig tilbage igen. 

Problemet er bare, at lige siden vi blev kærester tvang han mig til ikke at ses med nogle af mine venner eller veninder. Hvis jeg absolut skulle se en veninde ville han vide det et par dage før mindst. Jeg måtte ikke tage til fester, eller drikke alkohol uden han også var der, og hvis vi så var afsted skulle jeg sidde ved ham konstant og holde mig fra dansegulvet. Han bad mig slette de venner på min facebook han følte flirtede med mig, og han ringede gerne 10-20 gange hvis jeg ikke svarede på første opkald eller sms han havde sendt mig. Han troede bestemt at jeg kunne finde på at være ham utro, og han har sagt at jeg skulle passe på med at becæge mig omkring det område han bor i hvis jeg nogensinde er ham utro, for så ved man aldrig hvad der kunne ske med mig. En anden gang vi gik og snakkede gennem byen stille og roligt, der spurgte jeg ham om et spørgsmål, og han svarede mig ikke, så jeg valgte at spørge igen. Han tager så fat i nakken på mig og ber mig holde min kæft. 

Han forlod mig frem for en anden pige, men en måned efter han var blevet kærester med hende, slog han op med hende igen fordi han ville have mig tilbage. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg holder stadig af ham trods alle de ting han gjorde imod mig, og jeg savner at kysse ham og se ham smile. Jeg har brug for at komme mig over ham for jeg ved det ikke er smart vi er sammen igen, men jeg kan ikke glemme ham selvom det er så lang tid siden vi var sammen og jeg forstår ikke hvordan jeg kan elske en person der kan være sådan overfor mig.. det får mig til at forsvinde væk fra alting, eller flytte langt væk og møde en masse nye mennesker, selvom vi ikke engang har samme vennekreds. Hvad kan jeg gøre for at skade mig selv mindst muligt? Hvad kan jeg gøre for ikke at græde hver aften.. 

Kommentarer

Hej!

Håber ikke svaret her kommer senere end du kan bruge det.

Du skal ikke tilbage til ham . under ingen omstændigheder!

Han er ikke normal i hovedet, og tænk på, hvor ubehageligt det egentlig er, at være sammen med en, der truer dig, og faktisk kunne finde på at gøre dig fortræd. Han elsker dig nok, men er enormt egoistisk. Han vil bare have dig for dig selv, og afskærer dig fra verden. han undertrykker dig, uden at tænke på hvad der er godt for dig, og hvad du har brug for, og han vil ødelægge dit liv, når du kommer ud og finder ud af hvor alene du er fordi han har fjernet verden omkring dig til sidst. TRO MIG. Jeg har prøvet det. til sidst stod jeg med én veninde, min mor og en helvedes masse problemer med selvværd, angst, og følelsen af at være ensom. Og det er hårdt at komme ovenpå igen. Det skal du ikke byde dig selv!!

Med tiden vil han bare tvinge dig til endnu flere ting og til sidst bliver du ligeså isoleret som jeg var. Det ønsker jeg ikke for nogen, at de skal opleve.

Kom videre fra ham, ved at udnytte den frihed du har nu, og gør de ting du ikke "har haft lov til" i lang tid, og tal med dine veninder om, hvordan han har behandlet dig, så du får bekræftet at du har det bedre uden ham - for tro mig - det har du. Han elsker sig selv 100 gange mere end dig - ellers ville han ikke være i stand til at behandle dig sådan.

 

Håber du kommer ud af det. Og skriv endelig igen hvis du vil - jeg svarer.

D. <3

477

Hej, og tusinde tak for dit svar!! Ja jeg får hele tiden at vide at jeg er bedre end ham og jeg burde holde mig væk fra ham, jeg føler bare det er rigtig svært, og som det ser ud lige nu så ved jeg ikke hvorfor jeg har de følelser som jeg har. Jeg kan ikke forstå at jeg stadig holder af ham efter de ting der er sket!
Vi er så kommet ud for noget nyt, og det er at mens vi ikke var sammen længere der var jeg sammen med en anden. Og jeg vidste ikke før senere at han var min ekskærestes kollega og kammerat. Fordi han netop havde løget og sagt han ikke vidste hvem ham var. Så derfor nu fandt min eks der truede mig så ud af det, og de narrede mig ham og hans ven til at fortælle alt hvad der var sket, så nu vil min Eks ikke have den fjerneste kontakt til mig og han kaldte mig nogle af de mest forfærdelige ting. Han sagde at den eneste forskel på mig og en luder er at jeg er gratis, at han Ville kneppe alle mine veninder og jeg kunne rende ud og kneppe mig selv.
Jeg ved godt jeg gjorde noget forkert ved at være sammen med en af hans venner, og måske er det også det bedste hvis vi ingen kontakt har, men jeg er ked af det hele tiden og jeg ved bare ikke hvordan jeg skal komme over det. Her forleden så jeg også et billed hvor han kysser en anden pige, efter vi begyndte ikke at have kontakt, og jeg var græde færdig. Jeg kunne slet ikke holde ud at kigge på det, og jeg kunne ille sove i flere timer efter.
Den dreng har gjort jeg ikke kan holde ud at leve livet mere, og det gør mig bange.

Hende der blev truet...

445

Hej!

 

Jeg er virkelig ked af at høre hvad der er sket. Og ja - du har ret, det er GODT at i ikke har kontakt mere, og jeg ved det gør virkelig ondt, og det er hårdt lige nu.

Selvom det bare føles endnu værre, så hold fast i tanken om, hvor dårligt han har behandlet/behandler dig.

Tænk på hvordan han har isoleret dig og fjernet en del af dit liv - tænk på hvordan en, der skulle elske dig, kan gøre det mod dig, og hvordan han kan true dig - det er meningen din kæreste skal være en du er virkelig tryg ved og som beskytter dig mod alt og gør dig glad!

Tænk på at han har truet dig, kaldt dig alt muligt, han ALDRIG burde kalde dig, hvis han virkelig elsker dig. Tænk på, hvordan han kan såre dig SÅ meget, at han ved det gør dig så ondt, og åbenbart ønsker det skal gøre så ondt på dig.

Tænk på at han har kysset en anden. han har været tæt med en, som ikke var dig. han har ikke noget problem med at være sammen med en som ikke er dig. Tænk på hvor hårdt det er!!

 

Og så tænk på alle de dårlige ting han ellers har gjort - og tænk på hvor ked af det han gør dig og hvor forfærdelig han egentlig er!

Og tænk på at du selv har været sammen med en anden - det, at I begge har haft lyst til at være sammen med en anden end hinanden er måske et tegn på, at i begge er på vej, væk fra hinanden.

 

Og ja, jeg ved det ikke lyder særlig behageligt at tænke på alt det jeg lige har sagt .

Men det har engang hjulpet mig til at komme over en, der mindede om ham. For når man tænker over hvor hårdt han har såret en, og holder fast i det, bliver man til sidst næsten mere vred end ked af det, og det er altid nemmere at komme over en, man er vred på, end ked af det over. plus, du gør dig selv mere bevidst om hvor meget mere værd du er, og hvor uendelig dårligt han har behandlet dig.

Håber du kan bruge det <3

423

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program