var søde og save

forumspørgsmål

var søde og save

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 11 måneder siden

 

Navn:
anonym

Alder:
13 år

hej, jo for ca 3 månd sine på lørdag søget jeg en kæset på net og har gore det i mange lane tige (måder) og for 3 månd sine på lørdag fand jeg også en og jeg var så gald for og har fund en kæset for jeg tore alledi at jeg vile for en kæset fordi jeg har vare og er overvægtig men jeg vare der og er nu ve og vare den væge jeg skal vare han var og er min føet kæset men til baje til det jeg siger, jo og lige en ting jeg gik og gå i sjekasse og det er også derfor ikke allet havd jeg skver kan læse jo jeg har det ikke så godt med og gå i sjekasse og på et tigpung kom jeg mange forsent fordi jeg ikke gare og kom der men fra jeg fik en kæset så bilve alleting ba godt álle var ba så godt også sje mo jeg var og er 13 og han er og var 15 år var allet ba godt vi skver vare afnet på fb samme i den føet måde og nu skal i høre nu gå det ned af bang som man siger nu hvor vi har ke hina i et måde så skver vi ikke så mage mer og det var jeg også okye med for han skal jo også har lliet tig for sje sjer og det skal jeg jo også og så der omkare ca bygen det han hare og har tore med nu pobmer med net så noet en gan gik der 2 uge ung jeg høre fra ham jeg unsye så også men aliivar siger jeg nu og ham har mange pomre med net jo og så jeg sulle på konlon med nane venner og det hare jeg også sajet til ham men dag før mo nat og jeg hare ikke siger han har saver for det gunre han ført den dag hovr jeg suile på koline ba jeg kom hjim okye jeg siger det på en anee mår han skver sinet den 4/7-2012 da jeg var på kolin jeg kom hjem den den 6/7-2012 og jeg har ikke høret et ord fra ham sine den dag ( 4/7-2012) han saje at jeg har poremre med net og jeg tore han tore jeg ikke vil skver med ham mer fordi jeg skver den dag hovr jeg suil asder men sinet har jeg ikke høre fra ham og jeg har goret en manger for og så fadet i ham jeg har lave en arto for han siger han har en og mo jeg kune lave en det har jeg kunet og skver 2 gang på fb suoet en det hdder sanmet det samer mo det var ham men det var det ikke og så har jeg skver over 5 e-mails til ham men han saver ikke og det sit er i dag jeg fortalet det til en vennerdei og de ænder med 1 hun synes ikke jeg sulle såop med ham og 2 vis han ikke saver ene 4 uger så suller jeg fine en ane og så vile hun da godt har ham vis det var men nu til det her havd syns de jeg skal gøre? nilse a1   

Kommentarer

Se, jeg ville gerne hjælpe, men da jeg simpelthen ikke kan forstå sammenhængen af det du skriver, vil mit første og eneste råd, uanset hvad dit problem er, være: Lær at stave.

450

 Man behøver heller ikke at være så led, mod den pige!! Det er ikke alle der har det så nemt i Dansk, ok?!

Når, men det var lidt svær at forstå, men jeg tror jeg har forstået det handler om. Når han har ikke svarede dig i 4 uger! Det er virkelig, lang til!

Jeg synes du skal prøv på at få kontakt til ham, ring til ham eller mødes ham i et eller andet sted, så i kan snakke ordenlig, og få at vide hvad problemet er med ham, for det er virkelig træls at han ikke svar dig igen. Hvis han siger at han tror du ikke vil hav nogle med ham at gør, så synes jeg du skal forklar, gvad der sket, og sig at du kan virkelig godt lide ham (hvis du kan) Men hvis han, det er ham der ikke gider mere, så er der ikke andet end at slå op!

Håber jeg kunne hjælp dig, Hilsen Gabii (13 år)

387

Hvorfor overhovedet kommentere så. Hun har sikkert gjort sig umage for at skrive herind.

 

Og hun prøver uden tvivl allerede på at blive god til at stave. Så lad være med at slå folk i hovedet med det, de ikke er gode til.

 

Øvelse gør mester...og hvis folk som dig altid skal kommentere negativt, når folk ikke staver rigtigt, så får de jo ikke en chance for at prøve.

 

Det er så nemt at sige: Lær at stave! for dig som allerede kan.

 

_________________________________________________________________________

458

Det er da trist og træls, at du ikke har hørt fra ham. Men prøv at få kontakt med ham igen, men hvis du slet ikke kan få kontakt med ham, er det nok bedst at glemme ham og finde en anden.

449

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program