Min kæreste eller min ven ?

forumspørgsmål

Min kæreste eller min ven ?

forumspørgsmål af
Gabi
Oprettet 9 år 10 måneder siden

 Jeg er en pige, på 13 år, som har en kæreste.

Han er virkelig glad for mig, vi har kommet sammen snart 4 måneder..

Når jeg er sammen med ham er alt bare så godt, men når jeg ikke er så overvejer jeg at slå op.

Jeg er en pige som har det svær ved at høre mit hjerte..

Jeg har næsten kun drengevenner, og hver gang en dreng lærer mig at kend, så bliver de forelsket, det er både godt og skidt..

Min ven, er en som jeg virkelig holder af, inden jeg kom sammen med min kæreste så vidst jeg ikke hvem jeg var rigtig forelsket i, problemet er hvis jeg er forelsket i min ven, så tror jeg ikke jeg tør komme sammen med ham, for han går i snart 6. og jeg i 7. og i vores alder betyder alder meget, istedet for om 10 år. Og han er LAV ! Jeg vil være ligeglad for hvad de andre snakker om mig, men det kan jeg ikke være.

Håber i kan hjælp mig, kan nemlig ikke lige så godt snakke med min BFF pga. han er også forelsket i mig !! 

 

Kommentarer

Hej Gabi,

 

jeg synes, at du skal blive hos din kæreste... jeg har det også ligesom dig nogle gange, selvom jeg er ældre end dig. Nogle gange kan man godt blive forvirret. Særligt når man er drengenes VEN og en som de nemt falder for, fordi de kan slappe af og være sig selv sammen med en.

Du kan jo mærke, at når du er sammen med din kæreste, så får du en god fornemmelse indeni, så de følelser du har, når du er væk fra ham, er nok bare din egen usikkerhed og forvirring.

 

Jeg synes, du skal nøjes med at være rigtig gode venner med din ven. Venskaber er lige så vigtige som at have en kæreste. Din ven ville alligevel ikke være særlig godt tjent med et pinligt kæreste-forhold - så hellere have dig som en fantastisk ven.

 

--Jannie--

268

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program