Var det forkert

forumspørgsmål

Var det forkert

forumspørgsmål af
mig
Oprettet 7 år 12 måneder siden

 Hej, jeg er en pige på 15 år som har et problem.

For 3 måneder startede jeg på en ny skole, i klassen har jeg fået okay mange venner men syntes ikke helt at jeg passer ind. i lørdags ringer så en a drengene til mig og spørger om jeg ikke vil komme og drikke med ham og 3 andre drenge, jeg tænker at det ville måske få mig til at blive lidt bedre venner med dem så jeg tager derhen. vi drikker og spiller lidt poker osv. om natten sover jeg så på en madras ved siden af en lad os kalde ham A. han har en kæreste fra klassen under mig som han er ret glad for. jeg er ikke særlig gode venner med hende hun er okay venlig men mere er der ikke.

mig og A. ligger så ved siden af hinanden og jeg tager hans hånd. vi falder i søvn men jeg vågner om natten til at han har lagt sin hånd på mit lår jeg syntes at det var dejligt og tænker ikke nærmere over det lidt senere tagr jeg også min hånd rundt om ham og vi begynder at kysse. vi kysser i lang tid og han begynder at tage sin hånd op under min trøje og tag på mig. det var virkelig dejligt og jeg fortrydder ikke noget. lidt sener tager han så sin hånd ned i mine bukser og der syntes jeg det bliver for meget fordi han jo har en kæreste så jeg lægger mig et andet sted hen. næste morgen snakker jeg med ham og han menere at han ikke kan huske det. han havde drukket meget men ikke så meget at han ikke kan huske det. vi drak kun rom ikke tequila.

han kæreste finder så ud af det og ringer til mig og er rigtig sur jeg siger undskyld og at det altså lige så meget var ham som var med til det, det mener hun ikke fordi han kunne jo ikke huske det og nu ved alle hvad der er sket og mener at det var min skyld. Men det var jo ikke mig som var min kæreste utro eller kyssede med min gode venindes kæreste. så hvorfor bliver de ikke sure på ham?? jeg ved godt at det var forkert men 1) det var ikke mig som startede 2) jeg har ikke nogen kæreste så har ikke været nogen utro 3) jeg er ikke særlig gode veninder med hans kæretse 4) hvis han elsede sin kæreste så højt ville han jo ikke kysse med mig og hvis det var en tude grim pige som han ikke på nogen måde havde interesse i ville han jo ikke have kysset med hende...

var det min skyld eller var han lige så megte med til det??????? tak på forhånd!! :D

Kommentarer

Self. Er det din skyld, det er jeres begge men det at kalde sig selv uskyldigt i den sag er sgu forkert, han har været et kvaj over for sin kæreste og vælger at tage dig med i faldet, grunden Til du bliver beskyldt for at være den der har gjort noget galt er nok fordi kæresten stadig gerne vil være sammen med A og mangler en syndebuk så hun kan tilgive ham, men når alt kommer til alt: man rør ikke en andens kæreste PUNKTUM

248

jeg synes ikke det er retfærdigt at din veninde flipper ud over det KUN på dig.. det lader til at hun mere prøver at lukke øjene for hvad hendes kæreste har gjort. Det burde være ham der fik røvfuld, og vis i begge havde f¨ået lidt at drikke, så er det bare det der sker. Jeg synes du skal tage det roligt og vide at du måske en anden gang bare skal holde dig væk fra en fuld dreng der har kæreste... alt i alt er var det ikke kun din fejl og det ved din veninde godt !!

håber det giver mening. Held og lykke fremover..

mvh Pigen PP

213

 tak for svaret det hjalp meget at høre en andens mening :D

225

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program