Var det bare en undskyldning????

forumspørgsmål

Var det bare en undskyldning????

forumspørgsmål af
Julie
Oprettet 7 år 7 måneder siden

 Hey!!

Jeg har et spørgsmål som jeg meget håber at få svar på (helst af drenge, men Piger er også meget velkomne) 
Jeg er en pige på 15 år. For en måned siden mødte jeg en dreng, han er lige fyldt 18 og er den sødeste, dejligste, flinkeste (og selvfølgelig lækreste) dreng jeg nogen sinde har mødt.
Vi snakkede rigtig godt sammen og kyssede også. Nogle dage efter at vi havde kysset (det var til en fest) skrev jeg til ham men han var ret afvisende og spurgte overhovedet ikke ind til mig. Da jeg var blevet ret iriteret over dte spurgte jeg så om der var noget og om han havde fortrudt at have kysset med mig. Det havde han ikke han synes at jeg var helt vildt sød men han var ikke klar til et forhold fordi at han lige var kommet ud af et. Var det bare en undskyldning? eller Har vi en fremtid. tak for svar på forhånd!!

Kommentarer

 Det Kan lidt være begge dele. Jeg vil tro at når en dreng på 18 siger det ,er der måske noget om det?? :) ellers kan det alstså også være fordi han ikke har nosser nok til at sige " nej tak" :) hvis du forstår?? :) 
 Jeg er selv en pige på 18, og jeg har selv lige lavet den, din fyr gør også :) kom ud af et forhold og kom desværre kun få dage efter, til at ligge og kysse lidt med en af mine venner. men vi var begge enige om det var et kys, og at der nu intet forhold skulle være! :) sååe.. tjae? :) 

234

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program