Uvenner

forumspørgsmål

Uvenner

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 5 måneder siden

Hej jeg er en pige på 11 år som går i 6. klasse. For et stykke tid sden blev jeg uvenner med klassens snob, som alle plejer at holde med i alt.. men de fleste holdte med mig. Men så havde jeg den her rigtig gode veninde som hjalp mig meget med ikke at blive holdt udenfor.. Så her i dag gik min veninde over til klassens snob ( Og det må hun selvfølgelig godt for mig, det er intet problem) og snakkede med hende, men så skete der det jeg aldrig havde troet vil ske- min veninde holdte MIG udenfor! :o - hvad skal jeg gøre?? jeg skrev til hende at jeg ikke kunne forstå hvorfor hun holdte mig udenfor, og så skrev hun bare : "Det gør jeg ikke" men det ved jeg jo godt hun gjorde.. skal jeg holde på hende eller give slip på hende??

Kommentarer

ved det er svært, og jeg mistede en veninde da hun var sammen med klassens droning, hun trænger sikkert til en pause, spørg om i ikk skal sove sammen, og sørg for noget godt slik, og sådan ikke fordi hun skal blive hos dig fordi du har noget godt slik, men måske trænger hun bare til, at føle at i ER bedste veninder.. tag en pige hørmer og hyg igennem, efter noget tid altså, bare lad hende vandre lidt rundt,, du kan kalde det en tillids prøve .. held og lykke .. :)
 

666

Idag var min veninde så forvandlet til en snob, der skreg over ingen ting.. og klagede over alting, og grinte af alt muligt ledt der blev sagt. Jeg kunne overhovedet ikke genkende hende. Hende og "klassens snob" var bare de bedste venner. Jeg snakkede så med nogle af drengene fra vores klasse idag og de sagde ogs at hun var blevet snobbet og ikke var værd at kæmpe for.. Er det rigtigt?
 

698

nej da, kæmp lidt for hende, drenge har nogle gange nogle gode synspunkter men de opgivver forhurtigt, men jeg føler at du også skal søge flere venner, ved hvordan det er .. men altså prøv lidt inu, hvis hun bliver ved med at være sådan i meget lang tid, skulle du måske hænge lidt mere ud med de andre piger, og ja snak med drengene,.. :) det vile jeg gøre hvilket jeg også gjorde, og altså nu er jeg da gode venner med veninden .. :)
 

633

Du skal blive ved at holde fast på hende, men hvis det bliver et meget stort problem vil jeg nok give ip. Men indtil skal du holde ved og blive ved med at prøve. håber i snart bliver gode venner igen. :-))

646

Det kan jeg godt forstå. Det er hårdt at have veninder nogle gange det er noget værre pige fnidder.......... kender det med pige fnidder, man ved ikke helt hvor man skal starte og hvis man så starter bliver man så mere uvenner??????? Jeg syntes at næste gang hun er led mod dig Fx. at holde dig uden for, snakke grimt til dig, eller noget andet som man bliver ked af. så syntes jeg aller først, lige i det hun gør det sige det højt til hende: hvorfor gør du det her mod mig jeg har jo ikke gjordt dig noget. se hvad der sker......MEN pas på at du ikke siger noget dumt selv så bliver man bare enu mere uvenner. Hvis du har lyst kan du prøve at sige de til din mor eller far........ HÅBER det løser sig godt................. held og lykke. 

733

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program