Er jeg tyk hvis..

forumspørgsmål

Er jeg tyk hvis..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 15 år 5 måneder siden

Jeg er 1,48 cm. og vejer 37,5 kg. er det meget og jeg er 11 snart 12 år, men meget moden af min alder og går i 6. klasse.. Vil helst have svar fra jer, for jeg synes selv jeg er .. mine forældre siger jeg ikke er, men jeg føler stadig at jeg er :/
 

Kommentarer

hehe, nu er det sådan at min søster der er højere end dig men er 10 altså og går i 3 klasse vejer omkring det samme så jeg synes det er fint du virker slet ikke for tyk.. :)
 

453

Nej, du er ikke for tyk. Når jeg ser på tallene du har skrevet, så lyder det som om at du er slank og helt normal. Lige omkring den alder du har så sker der en masse med kroppen, og man begynder at få former, dvs. at kroppen bla. skal bruge lidt fedt til bryster og hofter osv. Det er helt normalt, og det er også helt normalt at man i teenageårene tager lidt på. Du bliver jo også højere, for du er jo ikke færdig med at vokse. Så lad dig ikke forskrække af din vægt - du er langt fra tyk.
Da jeg var på din alder begyndte jeg også at tænke på om jeg nu var for tyk osv., men det bedste råd jeg kan give dig er, at nyde livet og lade være at tænke for meget på hvad du spiser, for det er der ingen grund til når man er 12 år, og stadig er i gang med at vokse. Kroppen vil af sig selv ændre sig hele tiden. Lyt til dine forældre der siger at du ikke er for tyk, og stol på det.

Smil :)
 

477

Nej, du er ikke for tyk ;) men det har også meget med din kropsbygning at gøre : D

Udmiddelbart er du fin nok 8D

498

Nej du er slet ikke tyk og det er så sandt som man kan sige det.

489

Det er duh ikke. jeg har en venide der er 150 og vejer 40/41, hun er utrolig under vægtig så nej du er ikke tyk overhovet.. efter min mening med jeg har jo ikke set dig så det ved jeg ikke.

474

nej nu må du styre dig det vil sige dit bmi er ca 19 du er undervægtig

490

Er jeg tyk?? Jeg vejer 42,5 er 163 cm høj, og er 12 år..

479

Hej

du overhovedet ikke for tyk på nogen måder. du har et bmi på 16. Du er undervægtig. Jeg synes du skal snakke med en om at komme op i vægt. For det er usundt at være så tynd som dig.

For du overhovedet spist?

Smil Fra Felicia.

455

Du er (som fatima siger) undervægtig. Jeg er 10 år og ca. 1,40 m høj og vejer 40 kg! Du er da alt for undervægtig til at sige sådan!

479

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program