Burde jeg gøre det..

forumspørgsmål

Burde jeg gøre det..

forumspørgsmål af
Anonymius 14 år
Oprettet 15 år 5 måneder siden

Jeg har nogle drenge som genere mig og min kæreste ved ikke om det bare kan kaldes 7. klasse problemer men det går mig virkelig på jeg har bestemt noget imod det og jeg har løst til at tæve dem men det føre jo ingen vegne jeg kunne blive smidt ud af skolen.. ;(men det er ikke så meget at de går på mig men kan ikke udstå det når de står 7 drenge mod min kæreste det er ikke nemt at forsvare hende jeg ville let kunne tage dem alle sammen jeg ret stor og tidligt udviklede går til bokning og styrke træner i min fritid jeg ville gerne høre nogle forslag til mit problem hvis nogle fyre har prøvet noget lignende...

mvh. Anonymius
 

Kommentarer

tak for dit svar til mig..
du burde self ikk prøve at banke dem, for ja ´.. det kommer jo kun til at koste for dig, forstår det kan være pisse irr, at din kæreste også får problemer med de her lorte drenge, men ja, hvis det var mig, ville jeg ino det, så længe der nu kunne holdes til det, ellers må du jo tage en snak med dem, ved det ikke er tit hvis der er sådan at drenge snakker om deres problemer, men piger kender til det der med snakke, især mig, prøv, du bliver sikkert kaldt noget, men altså værre er det jo heller ikke, prøv at tag en snak, muligvis med en voksen, og ja, held og lykke, og så er de sq da vildt irr, jeg havde nok allerede sagt meget, skrevet end del, osv osv.. hehe, men det er nok som du gør bedre at spørge om hjælp.. :)
 

552

HAR OGSÅ SKREVET ET INDSLAG DER HEDDER ''TIL DEM DER LYTTER.. :)'' DET FORKLARE BEDRE HVIS DU ER INTRESSERET OM MIG.. :)
 

507

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program