Tror min bedste veninde er forelsket i mig...

forumspørgsmål

Tror min bedste veninde er forelsket i mig...

forumspørgsmål af
forvirret pige...
16 år
Oprettet 6 år 11 måneder siden

Jeg har nok lidt af et problem, min bedste veninde ser ud til at være forelsket i mig... Det ligner tegnene i hvert fald. Hun har kysset mig op til flere gange (hvor hun har lagt noget i det), bedt om labdance - kan godt gøres uden der er noget i det I know, bliver jaloux når jeg er sammen med andre fyre. Jeg er selv pige, og min veninde er bi- hvilket vil sige at der godt kunne være noget. Jeg kom i tanke om det tidligere, og fattede at det ville give mening. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre, hjælp mig! Vil ikke have hun ved at jeg tror det om hende, og det skal ikke blive akavet mellem os. Hun er trods alt min bedste veninde, og sådan skal det forblive.

Kommentarer

Har selv prøvet at kunne lide min bedste veninde, men eftersom det aldrig udviklede og hun ikke sendte tegn tilbage så kom jeg mig over hende og vi blev ved med at være venner. Jeg tror det bedste du kan gøre er at holde op med at kysse hende. Jeg er selv bi og jeg har det rigtig svært ved at finde en pige fordi for det meste er de jo hetro og vil måske bare kysse fordi de syntes det er sjovt... (derfor har jeg aldrig kysset en pige) hvis jeg skal kysse nogen skal det være fordi det betyder noget for begge parter. Så når du kysser din veninde eller viser dig for en mere seksuel side så sender du signaler til hende om at du gerne vil have hende og det kan såre hendes følelser og gøre hende forvirret når det ikke er sådan du har det.

851

Prrrrthh

871

Hvis hun er din bedste veninde ville jeg råede dig til bare at spørge hende :)! Det er klart det nemmeste. Personligt plejet jeg at være bange for om ting blev akavet, men det vidste sig at folk tit bare glemmer det de har sagt. Hvis i er venner skulle en samtale ikke gøre den store forskel. Ellers prøv at få en anden til at spørge hende. Spil et spil som "SP eller K" Og få den smidt der ind!

Hvis det er, er alkohol i mindre mængder en rigtigt god måde at få den akavede del begravet.

Held og lykke <3

791

Jeg synes det er syndt for dig det er nok bedst hvis du snakker med en voksen om det jeg forstår godt det er svært ellers må du sige at du ikke synes det er rart at blive kysset hel tiden kh.Marie

102

jeg synes nok også at sp eller k er en god idé. faktisk har jeg selv det precis samme problem med min veninde (ikke bedste veninde) men hun fortaldte mig på et tidspunkt “jeg er forelsket i en pige gæt hvem” og så gættede jeg jo på alle andre en mig og til sidst blev det akavet og jeg spurgte “mig?” og svaret var ja…jeg HADER at det skal være sådan. Men alligevel jeg er ikke særlig meget sammen med hende sååååå… +hun står nederst på min veninde liste. og lige en sidste ting…hun er vildt klsm og tygger på elephant snot og lader som om det er tyggegummi!

22

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program