tør ikke se ud som jeg vil

forumspørgsmål

tør ikke se ud som jeg vil

forumspørgsmål af
Maggie
15 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

hele mit liv har jeg altid følt mig anderledes... selvom jeg gerne ville passe ind og ligne andre angående tøj, frisure og musiksmag... men nu skal det være slut! jeg elsker metal core men jeg er meget stille omkring det og har en anden playliste med rock musik for ikke at skræmme folk.... jeg har heltigvis taget mig sammen og har klippet mit hår kort... mindreårige er begyndt aat kalde mig en dreng men det er okay for jeg føler ikke jeg ligner en dreng... jeg klippede mit håt kort 1. fordi jeg er grim med langt hår 2. fordi jeg ikke må farve mit hår blåt eller en anden vild farve så jeg ville bare gerne være anderledes. jeg vil utrolig gærne være det man kalder pastel goth og jeg var også på vej før jeg kom på efterskole fordi før det var der ikke rigtig nogen der lagde mærke til mig og var ligeglad med hvordan jeg så ud... men nu er folk begyndt at stille spørgsmål til mit tøj og meget af mit tøj har stødene tekster om død på... jeg vil gerne gå med mere makeup og endda sort læbestift men jeg vil ikke skræmme mine forældre eller have folk kommenterer det fordi jeg har et utroligt lavt selværd og tænker for meget over hvad folk tænker om mig... men nu er jeg bare træt af jeg ikke kan være den jeg er... er der nogen her på cyberhus der vil hjælpe mig med hvordan de turde springe ud og ikke være bange?

Kommentarer

Hej :)
Uha, jeg kender det alt for godt. Jeg har selv haft lysten da jeg var yngre - og har stadig lidt. Som det lyder lige nu, er du en ung alder, hvor du vil prøve en masse ting af. Jeg har selv haft lyst til at farve mit hår blåt, gå med sort læbestift osv. Jeg havde ikke modet tidligere men jeg har også lært, at andres meninger ikke betyder noget. Det er rigtig sødt af dig, at du tænker sådan på din familie. Jeg er sikker på, at hvis du snakker med dem om, at det er noget du gerne vil prøve af - start evt med lidt ekstra eyeliner og arbejd dig hen mod det du gerne vil. Du er vildt modig - folks kommentarer kan være skræmmende men forsøg at være dig selv og GLEM DE ANDRE! :) Husk, at du er vigtigtst - du kan ikke gemme hvem du er eller hvad du har lyst til. Giv den gas og held og lykke!
Hilsen
Josephine (20 år)

464

Hej! :)
Jeg har virkelig respekt for de mennesker som tør at være sig selv!
Og med hensyn til drenge, der dukker en fyr op som vil elske dig ligesom du er..
Jeg er også bare mig selv, og det er der mange som gerne ville være men som ikke tør det.
For hvad ville drengene ikke tænke om det og de andre, man skal da ligne de andre og gøre som de gør.. For så er man populær, men det kan jo være at de inderst inde ikke har det godt med sig selv, det tror jeg de tænker?.

Jeg ved ikke om det kan hjælpe dig ;)

414

tusind tak for jeres svar :)
jeg har faktisk allerede en kæreste som bakker meget op om min stil jeg sente engang et link til ham med en pastel lilla paryk og spurgte om han ville kendes ved mig hvis jeg havde den på og det sagde han ja til :) men er stadig virkelig i tvivl om jeg tør bærre den.. jeg køber tit tøj/smykker som jeg syntes er vildt fedt og når jeg tager det på om morgenen føler jeg mig vildt smuk men når jeg skal til at afsted i skole får jeg ondt i maven og skifter.. jeg er begyndt at lave mine ejne smykker og jeg prøver at turde gå med dem i offentligheden.. til min efterskoles julekoncert tog jeg mig sammen til at tage en sløjfe i håret med et lille flagermuseansigt jeg selv havde lavet og jeg gik rundt og havde rigtig ondt i maven indtil der var en der kommenterede den og sagde den var pæn... så lønede knuden sig en smule.

jeg har snakket sammen med min mpr om hvad jeg havde lyst til og hun sagde dog at det ville blive for meget med sort læbestift og det forstår jeg hende også i.. men hun e begyndt at hjælpe mig med at finde blogs og gør-det-selv ideer til mig og vi har endda aftalt at vi skal ud og shoppe snart så jeg kan lansomt komme derhenaf :)

det går i den rigtige retning jeg må bare lære at egnorere knuden... måske forsvinder den endag.

449

Hej du :) Da jeg var i din alder var jeg det man kalder scenekid(punk). Jeg ved ikke om det er det samme i dag, men det hed det dér. Jeg udtrykte mig igennem nogle vilde farve, nitter, katteøjne(en måde at lægge eyeliner), stort tilklippet hår og anderledes tøj. Jeg elskede det. Jeg fik nogle kommentarer på vejen, men dem må man ignorere og sige "I det mindste er jeg mig selv" I dag er jeg glad for at jeg hverken fik piercing eller farvede hår, på trods af at jeg virkelig gerne ville. Du kan få mange fede farver af noget farver der bliver vasket fuldstændig ud på 1-2 måneder. På den måde kan du også skifte "design" oftere :D Black No.1 True Colours The Black Sheep Fatima.dk Det er steder jeg brugte :) Jeg er gået igennem en del crap på baggrund af hvem jeg var og hvad jeg troede på :) Og jeg kan give dig en masse idéer, uden at det er noget du skal leve med resten af livet :) Kamilla

475

Hej Kamilla :)
tusind tak for dit svar! jeg er meget glad for det
jeg har kørt rundt i så mange ting jeg gerne ville... septun ring, normal piercing endda i øjenbrynet det ændrer sig hele tiden jeg fik dog godt nok 5 piercinger i ørene men jeg er glad for jeg ikke har gjort mere da jeg hele tiden skifter mening om hvad jeg entlig vil og tør. så jeg tror jeg har besluttet mig for ikke at på noget nyt permanent :)

433

Hey anonym pige

Jeg synes det er sejt at du "sprang" ud i det at være "Pastel Goth" (måtte lige Google hvad det var, hæhæ). Det kan godt være jeg ikke er enig i at det er den rette stil, men jeg mener at man skal have lov til at se ud som man har lyst til, og nogle gange må man altså bare gi¨verden langefingeren :)

Jeg er selv 18 år, og går på HTX. Jeg begyndt selv for et års tid siden at gå i habit jakker og blazere, hvilket jeg mener er meget stilfuldt og stilrent. Ved godt det overhovedet ikke kan sammenlignes, men jeg får ofte kommentarer som at jeg er for ung til sådan noget tøj, nogle af de såkaldte "rich kid" kommentarer eller smut tilbage til HHX, men på samme tid er der mange der siger at det klæder mig.
Jeg plejer bare at ignorerer dem som taler negativt om min tøjstil, da jeg egentlig er fuldstændig ligeglad med hvad de synes og jeg gider ikke spilde min tid med negative mennesker :)

- Emil :)

429

Har det samme problem :c

456

hej anonym! kan du fortælle mig om problemet? vil vildt gerne hjælpe det jeg kan! er begyndt at ligne det jeg gerne vil meget mere :3

431

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program