Bliver stalket og krænket (egen skyld)

forumspørgsmål

Bliver stalket og krænket (egen skyld)

forumspørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 9 år 5 måneder siden

Hej. Da jeg var 17 år chattede jeg med en mand på 27 år. Jeg sendte nøgenbilleder af mig og fremmede billeder på nettet. Han har fundet ud af det, og tvinger mig til at sende nøgenbilleder af mig selv og webcam sex, fordi jeg ikke vil i fængsel. Det er jo ulovligt at sende billeder af andre. Hjælp, jeg kan ikke mere. I dag er jeg 18 år. Han truer med at gå til politiet med det, hvis jeg ikke har webcam sex med ham. Det har smadret mig så meget indeni. Jeg vil ikke i fængsel. Hjælp mig!

Kommentarer

Kan godt se det er noget lort du lavede den gang men han truer dig og det er lige så ulovligt. Du kommer ikke i fængsel det tror jeg bare ikke på. Har du gemt de beskeder hvor han truer dig. Det er nok til at vise politiet at han afpresser dig og så har du da lige så meget på ham som han har på dig.

Du skal helt klart ikke sende noget til ham eller gøre noget af det han siger.

Der er altså også en eller anden antistalker forening i Danmark. Ved ikke hvad den hedder men det gør google sikkert.

Få noget hjælp til at stoppe ham. DU KOMMER IKKE I FÆNGSEL

685

Jeg er enig. Hvis du har sendt billeder af fremmede har du lavet noget lort. Men mon ikke de fleste har lavet noget lort. Lige meget hvad du har lavet så er det helt fucked at han afpresser dig. Han er jo syg!!!!!!!

Er det ham der har sagt du kommer i fængsel. Det holder ikke. Det er rigtigt at det er ulovligt det du har gjort. Men hvis politiet ville gøre noget ved det får du højest en bøde.

Jeg synes helt klart at du skal kontakte politiet. Afpresning er også ulovligt og den eneste måde du får det til at stoppe er ved at vise ham at han ikke længere kan ramme dig med de ting han har på dig.

Kontakt selv politiet og få noget hjælp. Ham der fyren er jo syg og skal da helt klart stoppes.

780

Jeg tror det vigtigste der skal siges er at du ikke har gjort noget ulovligt.
Så længe du ikke skriver at dit navn er Scarlett Johansson på bankpapirer eller noget lignende, har du ikke gjort andet end at lege du er en anden - Og det er heldigvis ikke ulovligt.

Hvis du kan finde billeder af en person på nettet, er de billeder set som offentlige.
Det er derfor vi skal passe på med hvad vi sender rundt, fordi som ovenstående så er det ikke dine så snart de er "offentlige".
Der er sku også billeder af mig på nettet, og dem ville du kunne gøre lige hvad du ville med, fordi det er lige så meget dine billeder som det er mine så snart de er på nettet.

Du kan ikke straffes for det du har gjort.

Men se afpresning, det er ulovligt, og det ved han også godt. Han prøver bare at lyve overfor dig for at se om han kan få mere ud af dig.
Det er meget vigtigt at du ikke giver ham mere.
Jeg kan ikke love dig at politiet fanger ham, men jeg kan love at der intet sker dig hvis du vælger at involvere dem.

Held og lykke med det hele, og prøv ikke at lade det gå dig alt for meget på. Jeg forstår godt det ikke er særlig fedt, men du fortjener at være glad.

730

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program