Største bryster i klassen

forumspørgsmål

Største bryster i klassen

forumspørgsmål af
Bumble Bee
13 år
Oprettet 5 måneder 1 uge siden

Jeg har udviklet mig helt vildt den sidste tid. Så jeg har nu de største bryster i klassen. Det gir jo en masse opmærksomhed men ved ikke rigtig om jeg skal være ked af det eller glad for det. Nogen af jer der kender problemet? Vil i sige det er en fordel eller en bagdel?

Kommentarer

Mig og så en anden pige i klassen har altid været dem med de største bryster. Og ja, det har givet en masse opmærksomhed! I starten synes jeg det var vildt underligt for drengene kiggede jo, ja og lærerne gjorde også. Og pigerne var vildt nysgerrige og skulle hen og kigge i idræt når vi klædte om og måske lige komme til at bumpe ind i mig så de kunne mærke dem. Jeg snakkede så med min mor om det, at jeg var træt af det, men hun sagde så at jeg skulle prøve at se det positivt. De kigger kun fordi de synes dine bryster er flotte, sagde hun. Det har jeg så taget til mig og lært at opfatte det som positivt. Så nu tør jeg så godt gå i stramme bluser eller nedringede bluser. Så prøv om du ikke kan opfatte det som en kompliment at de andre kigger.

11

Når du engang begynder på din sexualitet vil du finde ud af at det er en stor fordel med store bryster. Tro mig...!

10

Hvorfor er det en fordel ?

12

Det er en fordel hvis du gerne vil have opmærksomhed fra drengene. Du vil blive mere interessant for både drengene og pigerne på skolen. I din alder hvor de garanteret er meget faste er det nærmest kun uønsket opmærksomhed der er en ulempe.

Når du bliver ældre er det en ulempe den dag hvor du bliver nød til at bruge bh. Men jo længere tid du venter med det, jo mere bliver brystmusklerne trænet op til at bære dem, og du kan slippe for bh i længere tid eller måske altid, alt efter hvad tøj du går i.

10

Hvorfor vil du mene at drenge og piger er mere interreseret i store bryster ind hvis de er små ? Så i den alder behøver de ikke bh på ?

Ja som 13 årig vil det da sjældent være nødvendigt med bh. Jo længere tid du venter, jo mere bliver bryst muskler og væv optrænet til at bære brysternes vægt, og de vil hænge lidt mindre senere i livet.

Ja, det er det jeg mener. Store faste bryster giver god opmærksomhed fra både drenge og piger og er et vigtigt element når man flirter og lægger op til sex. Er og så rare under sex for de giver opmærksomhed og får berøring

11

Når du skriver de giver opmærksom, har du så været udsæt for at der er nogle drenge der gerne vil ha sex med dig fordi du har nogle store bryster ? Hvad er forskel på nogle små og store bryster under sex?

Jeg ved jo ikke om det er fordi jeg har store bryster. Det er vel hele pakken. Men det skader jo da ikke at have store bryster. Drenge har stor fokus på mine bryster under sex og rører og ælter dem meget og det er rart for mig

11

Kunne være du spørge dem nogle gange om det er derfor de vil ha sex med dig på grund af dine store bryster ? Det er dejlig for dig at det er rart. Nu har jeg desværre aldrig prøve det og gør ved en piges bryster, men hvad er det der rart ved dig når drengen rører og ælter dem og hvilken følelse for du?

Brysterne er jo nogen af de der steder på pigens krop der hedder erogene zoner (har jeg læst det hedder). Det er steder det er dejligt at blive berørt lissom fx skede, lår og bagdel. Dvs. man får en seksuel god følelse

Det er dejlig at høre at det er nogle gode steder, det vil jeg glade mig til at prøve en gang. Nu skriver du bagdel hvor meget kan du lig og blive berørt der og hvor henne for eksempel ?

Endetarmsåbningen er et meget følsomt sted så det er selvfølgelig et rart sted at blive kærtegnet. Og et dask i rumpen er jo altid sjovt og hyggeligt

Det er der intet galt med, folk udvikler sig forskelligt og på forskellige tidspunkter nogle senere end andre og nogle før

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program