Er jeg velkommen?

forumspørgsmål

Er jeg velkommen?

forumspørgsmål af
Siri
13 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Jeg starter i syvne her efter sommerferien. I dag var den første skoledag, og på en eller anden måde føler jeg mig ikke helt velkommen. Jeg følte mig længt fra mine venner og langt væk fra alle.

Hele sommerferien har jeg heller ikke skænket dem en tanke da jeg har haft tvravl i sommerferien. Og jeg har været sammen med nogle fra min ridehold. Inden sommerferien begyndte jeg langsomt at føle mig udenfor, og samtidig føler jeg mig bagtalt. Alt hvad jeg gør og siger i min klasse føles bare forkert. Det føles som om at lige så snar jeg vender ryggen til, bliver jeg bagtalt.

Det er helt sikkert bare noget jeg forstiller mig, eller er det?

Kommentarer

Hej Siri!

Det lyder ikke som om du trives særlig godt i din klasse. Det tror jeg desværre vi er mange der har oplevet før.

Du siger du ikke har skænket dine klassekammerater en tanke i ferien, så måske du lidt har mistet lysten til at være gode venner med dem fra klassen? 

Om de bagtaler dig ved jeg selvfølgelig ikke, men jeg tror din forestilling om det får dig til at føle en endnu større afstand mellem dig og dem.

Jeg tror du skal gøre op med dig selv om du ønsket et bedre forhold til dem og at være venner med dem. Hvis du gør så prøv at tro det bedste om dem og prøv at være opsøgende ift. kontakt.

Håber du får det bedre med din klasse ❤

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program