Hvornår er man gammel nok?

forumspørgsmål

Hvornår er man gammel nok?

forumspørgsmål af
Den nysgerrige
13 år
Oprettet 4 måneder 2 uger siden

Hvor gammel tænker i man bør være før man evt. kan begynde på noget sexuelt, et eller andet? Altså jeg mener ikke med sig selv, med en partner jo.

Kommentarer

Jeg tror det er vildt individuelt, vi udvikler os jo forskelligt og bliver modne på forskellige tidspunkter. Jeg begyndte at være sammen med mig selv da jeg var 12 ca. Da jeg var 13 var jeg sammen med en for første gang, det var bare med en veninde under dynen men det var vældig godt for min udvikling for jeg lærte en masse om mig selv. Da jeg var 14 havde jeg for første gang noget med en dreng, det var med fingrene. Jeg mistede min mødom da jeg var 15 og nu er jeg 16. Jeg tænker det sådan ret traditionelt, også når jeg hører mine veninder. Men igen, det kan være meget individuelt.

13

Det kommer an på virkelig mange ting. I Danmark har vi en lovgivning der beskytter mindreårige indtil man er 15. Men man kan godt have sex før. Så længe begge parter er under 15. Men det betyder ikke det er en god ide. Jeg mistede min mødom da jeg var 15 men havde lavet lidt andre ting såsom at give finger førhen. Man skal altså ikke skynde sig med det. Så går det bare galt. Det er bedst når det kommer naturligt. Hvornår end det nu er. Men man kan prøve at eksperimentere lidt inden og se hvad man kan lide. Jeg håber det kommer til at gå godt uanset hvad du gør :)

12

Det er vigtigt at føle sig klar og ikke haste sig. den seksuelle lavalder i danmark er 15 år og syntes personligt selv man skal vente til man er de 15 år

Altså, jeg kan ikke svare ang. sex, jeg er 13 (har ikke prøvet det endnu) men jeg vil mene jeg begyndte tidligt (men ikke nødvendigvis for tidligt) med mig selv. Var måske 9, da jeg bevidst onanerede første gang (med bruseren i badet) men små børn rører jo også dernede uden at det er seksuelt, bare fordi det er dejligt. Tror virkelig det er op til en selv, så længe man tænker sig ordentligt om og er indenfor rimelighedens grænser (altså ihvertfald er fyldt 12 efter min mening)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program