Kroppen

forumspørgsmål

Kroppen

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 måneder 1 uge siden

Jeg vil gerne se de andre drenge nøgne
. Fordi jeg er bange for min pik er for lille og vil gerne sammenligne mig med andre. Så hvad skal jeg gøre prøve at få de andre med svømmehallen så jeg kan se dem eller skal jeg bare lade det ligge.

Kommentarer

Hej

Jeg vil også sygt gerne se andre drenges pikke. Jeg tror det er meget normalt, vis jeg kunne vil jeg kontakte dig så vi kunne sammenligne, men det må man dsv ikke på Cyberhus. Men jeg tror alle drenge gerne ville sammenligne

11

Ville ønske vi kunne det fordi jeg ville ønske jeg havde nogle at snakke med om det.

Det kender jeg alt til. Nogle gange tager jeg i svømmehallen bare for at sammenligne andre drenges ikke. Andre gange er jeg også med min lillebror på 12 år i svømmehallen så vi kan se hinanden nøgen.

10

Jeg tager ofte over i den svømmehal som ligger i den by jeg bor i. Det gør jeg også for at se andres drenge tissemand. Så jeg synes godt du kan gøre det samme.

Okay, tak for dit ærlige svar

Hejsa. Sådan har piger det også med kroppen og brysterne. Ville ønske at der var et sted på nettet, selvfølgeligt kun for teens, hvor man kunne se jævnaldrende og sammenligne, men der er jo desværre ikke muligt.

13

Enig med Mette. Det er naturligt at sammenligne sig med andre. Jeg gør det selv i badet efter idræt og sport og tjekker de andre pigers bryster, numser og sprækker ud for at sammenligne med min egen krop. Nogen gange tænker man måske aj, gad godt at have hendes bryster, andre gange tænker man måske min numse er altså mere sexy end hende ders. Det er nok naturligt.

11

Tror at alle teens gerne ville have bedre muligheder for at sammenligne med naturlige kroppe, og ikke kun de unaturlige i reklamer. Er der ikke nogen der kender et sted på nettet hvor man kan det? Det må da kunne gøres lovligt på en eller anden måde derinde.

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program