skal jeg spørge om vi skal mødes??

forumspørgsmål

skal jeg spørge om vi skal mødes??

forumspørgsmål af
cille
Oprettet 12 år 1 måned siden

 Hej,

jeg er en pige på 14 år.

da jeg var på sommerferie mødte jeg/ så jeg en ret sød dreng.

jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle komme i kontakt med ham jeg flirtede med ham og jeg havde på fornemmelsen at han også kiggede ret meget på mig. jeg endte med ret akward at give hans ven en seddel med mit navn på som han så gav videre.

nu har han så for lang tid siden ansøgt mig på facebook og vi har snakket lidt sammen.

desværre bor han i holland og er 18 år :( jeg har dog fundet ud af at han komme til danmark om 16 dage men ved ikke om jeg skal spørge ham om han har lyst til at ses. jeg vil ikke have et forhold med ham da han bor så langt væk men synes at det ville være ret sjovt at ses. jeg er bare lidt bange for at han ikke ved hvor gammel jeg er og vil synes at jeg er en lille pige når han finder ud af det. skal jeg spørge om vi skal mødes?? :) tak på forhånd!  

Kommentarer

Det er svært at svare på. Hvad føler du mest for? Hvis det var mig, så havde jeg nok svalgt at se ham, bare for sjov. og fordi han alligvel kom til Danmark. For det kunne jo være meget sjovt at se ham. sådan ville jeg nok have det.

Men du skal tage en beslutning, om det virkelig er det du har lyst til eller ikke. For det skal følelse rigtig, for dig. I behøver jo heller ikke blive kærester, bare fordi i har været sammen . men hvis du vælger at se ham, så synes jeg helt klart du skal fortælle ham at du kun er 14 år før i mødes. til han ikke bliver skuffet,eller til han ikke synes du er for lille-så find lige ud af det før det :-) håber du finder, ud af hvad du har lyst til

KH Felicia.

455

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program