Min fine lille krukke...

forumspørgsmål

Min fine lille krukke...

forumspørgsmål af
Ditte
Oprettet 11 år 12 måneder siden

...fyldt til randen med posetive tanker!

Jeg fik en ide her for noget tid siden om at jeg skulle sprøge mine venner hvad der var bedst ved mig, eller bare nogen posetive citater. Også skrev jeg dem ned på forskellig farvet hjerter i pap, og lagde dem ned i en gemmensigtig krukke tror jeg det hedder.

Hver gang jeg har en dårllig dag går jeg over og tager et af de små hjerter og læser hvad der står...der kan fx. stå "snuske, stay beauitful inside //Michelle" og det for mig til at tænke på alle de posetive ting livet og tankern "du er sku god nok Ditte" køre lige et par runder i mit hoved og wuptii der blev min dag lige redet:)

1000 glade tanker fra mig:D

Det er en af de bedste ting jeg har på mit værelse:)...og en af mine bedste ideer til dato:D

Kommentarer

Fedt at du deler dem fantastiske ide! Jeg tror, jeg vil kave en krukke magen til i min nye lejlighed med små ting i, som jeg ved gør mig glad. Tak for dit skønne indlæg!

Knus fra Zebra

466

Sikka da noget af en sej ide,, det lyder simpelt men helt vildt godt det skal prøves! :DD

474

 Hej!

Jeg tænkte den samme ide engang, men lidt anderledes..
Jeg gad ikke bruge en krukke, for så har alle adgang til den, så jeg købte mig en notes-bog på størrelse med et A5-papir. Der skriver jeg 2-5 regler om dagen, som kun er posetive. Bogen hedder: "posetive mig 2013", og der er kun plads til posetive ting. Jeg skriver i den hver dag, og det har jeg tænkt mig at gøre, indtil året er slut. Så læser jeg den igennem og gemmer den langt væk.

Jeg gemmer den mellem under-madrassen og sengen, og jeg tror ikke, at der er nogen, der har fundet den endnu? ;) Der står fx. "I dag smilede *navn på en dreng, som jeg kan lide en lille smule* til mig, og det gjorde min dag meget bedre.", "I dag blev jeg kørt i skole af *drengen* og fik en god start på dagen" og "Min lillesøster krammede mig meget i dag, og jeg fik enda også et kys på kinden, før hon tog afsted i børnehaven."

Jo, det kan til tider være lidt træls at være forpligtet til at skrive nogle ord hver aften, istedet for at bare gå i seng, fordi man er så træt... Men det bliver det værd om et år :) Og det bliver måske sjovt at læse igen om et par år? ;)

500

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program