sidste skoledag?

forumspørgsmål

sidste skoledag?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 2 uger siden

Hej .

er der nogen der har nogen forslag til hvad man kan være sidste skoledag, når man ikke gider gå ud og bruge penge på det.

Smil Felicia.

Kommentarer

Er du blond? (ellers en billig blond paryk) Find en stram kjole evt. høje stiletter. Et lille skilt hvor der står "thats hot" - så er du sgu Paris Hilton og kan te dig sindsygt hele dagen.

Knus Bella Medina

178

Hvis du går ind i en genbrugsbutik, kan du finde masser af billigt klæd-ud tøj. Du kan fx klæde dig ud som gammel dame, sigøjner, vagabond, klovn (med lidt ansigtsmaling), hippie, tourist eller 80'er punker. Hvis du finder et par brune fløjlsbukser og en kedelig skjorte/trøje kan du tage et skilt på ryggen hvor der står folkeskolelærer (dine gamle lærere vil mindes deres ungdom og de unge lærere vil mindes deres egen skoletid) Hav evt. et stykke kridt bag øret og en pegepind i hånden, hvis du kan skaffe/låne en gammel taske i lyst læder har du noget at have karamellerne i ;)

Du kan også lave et robot kostyme af en stor papkasse, hvor du klipper hul til hovedet og armene og evt en mindre kasse over hovedet eller en badehætte. Du kan pakke kassen ind i staniol eller spray male den med sølv-farve.

Eller hvis du kan låne en hvid kitel kan du klæde dig ud som læge/sygeplejerske. Lån et legetøjslægesæt at et barn.

Et gammelt lagen over hovedet med et par huller til øjnene og du er et spøgelse.

Spørg en lærer om du må låne en kitel og et par sikkerhedsbriller i kemi-lokalet og klæd dig ud som gal videnskabs mand/kvinde (det "gale" træder frem hvis du får dit hår til at stritte (evt. touper det) og hvis du køre lidt kul eller lignende rundt i ansigtet, så det ligner at noget er eksploderet)

Go' fornøjelse

Sidsel

169

Jeg ved ikke om du kunne bruge nogle af forslagene men ellers har jeg nogle flere:

Hvis du kender nogen der dyrker en eller anden sportsgren hvor man har noget bestemt tøj og udstyr så kan du låne det og tage det på fx våddragt og dykkerbriller eller fodboldtøj og en fodbold under armen...

Du kan også tage en fjollet hat på og sminke dig på en sjov/skør måde.

Måske kan du låne din onkels julemands kostume (ups nu kom jeg til at afsløre, at det var onkel Anders, der var inde bag skæget)

Græsk gudinde med et lagen draperet om dig (brug sikkerhedsnåle så det ikke falder af)

Håber at du kan bruge noget af det. Hvornår har du sidste skoledag?

155

Tak-men jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal være, jeg synes det er svært. På en måde gider jeg slet ikke klæde mig ud. fordi jeg synes det er plat. Men jeg er bare for kedelig,kun begrund af at jeg har det af h til desværre.

Vi har sidste skoledag den 27 maj. Glæder mig til at vi er færdig med skolen.

Knus Felicia.

 

146

 

Hej Felicia

Du behøver sgu ikke klæde dig ud hvis du ikke har lyst :D Jeg gjorde det heller ikke! - jeg drak mig stiv i parken i stedet- ikke at du skal gøre det ;) men man kan sagtens have det sjovt uden det udklædning orgie! Men hey, hvorfor er det af helved til for tiden?

Og fedt du er færdig med den skole.. - det er cool!

 

Knus Bella Medina..

163

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program