JEG ER SÅ KLAM & ULÆKKER.

forumspørgsmål

JEG ER SÅ KLAM & ULÆKKER.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 måned siden

 

Jeg føler mig ulækker, jeg føler mig fed som en flodhest. Vægten står på fucking 48,9. Hvad fuck sker der, når jeg kigger i spejlet ligner jeg bare en flodhest. Jeg fortjener ingenting. Jeg er ikke god til noget . hvad laver jeg på denne her jord, når alle andre er meget tyndere ind mig.  Jeg synes personlig mad er klamt, bare det at man skal have det ned i sin mave. Jeg hader det bare ad for satan. Jeg er skide klam.

Kommentarer

Personligt mistænker jeg alle og enhver, der laver indlæg som dette, for at fake anoreksi. Ja, jeg tager fejle SÅ mange gange, men det er bare en del af min tankegang.

Jeg føler dog det samme som dig, så jeg forstår dig udemærket...! Men søg hjælp, din tankegang er forskruet. Man bør ikke tænke sådan. Jeg tænker selv sådan, men jeg ønsker ikke at se andre lide. Søg hjælp.

283

Hej Anonym

Jeg kan se i dit indlæg at du har det rigtig svært.....at du er rigtig ked af det du ser når du kigger i spejlet, og det må være rigtig hårdt at have det som du beskriver.

Jeg tror ikke på at du ikke fortjener noget....det mener jeg alle gør....også dig. Jeg tror ikke du er klam, men jeg tror måske at der er nogle følelser indeni dig der får dig til at føle sådan.

Jeg tror det er vigtigt at du prøver at snakke med nogen om hvordan du har det. Måske kunne du komme i chatten og snakke med en rådgiver om hvordan du har det. Måske kunne i sammen sætte nogle flere ord på hvorfor du føler som du gør lige nu.

Chatten er åben man-tors kl. 14-19....jeg synes du skal kigge forbi.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

314

Hej.

Jeg synes det er totalt synd for dig, og det er synd du har sådan et dårligt syn på dig selv, og når du har et problem med din vægt, kan det godt komme hen og have en betydning at du måske kan udvikle en spiseforstyrrelse, derfor skal man tage det alvorligt, jeg synes det er herre godt du skriver herind.

Jeg synes du kan prøve og ringe,skrive eller chatte med lms som er landsforenigen mod spiseforstyrrelse og selvskade 70101818, de har åben mandag til torsdag 18-20.

Til den anden anoyme synes jeg det er forkert det du skriver af at du synes det er fake anoreksi, for det kan være at en er  ved at udvikle en spiseforstyrrelse, så man skal tage det ligeså alvorligt synes jeg.

smil Felicia.

280

Jeg tvivler seriøst på at du ligner en flodhest, når du kun vejer knap 49 kg. Vægt er sgu overvuderet, man kan være vildt fræk selvom man er + size. Jeg kender ikke din højde, men jeg tror du er helt normal at se på, måske enda lidt tyndere end du burde være, men det kan vi jo ikke vudere når vi ikke kan se dig ;)

Du siger at alle er tyndere end dig? hehe, det er ikke tilfældet... - du burde tage en tur til USA og tjekke situationen ud derovre. - Nogle af dem er sgu lidt til den farlige side!

Du siger mad er klamt? Du har ikke smagt min mad, den er fanme nice!

Jeg ved heller ikke lige hvor gammel du er, men jeg regner med at du er mellem 12 og 17 som de fleste af os andre. Det er nok meget normalt at have det lidt svært med kroppen når den udvikles osv. Jeg synes evt at du skal få snakket med nogle om det ligesom Felicia og NC råder dig til - de har sgu fat i noget.

Knus Bella Medina

308

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program