Plzz hjælp mig, hvad skal jeg gøre!

forumspørgsmål

Plzz hjælp mig, hvad skal jeg gøre!

forumspørgsmål af
Katrine
14 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Hej.

Jeg er en pige på 14 år, havde sex med mig selv i går aftes, har mega stor skyldfølelse over at jeg gjorde det, især fordi hvis mine forældre finder ud af det bliver de sure på mig at jeg har gjort det.

Hvad skal jeg gøre? Skal jeg lade være med at gøre det eller skal jeg gøre det igen. 

Tak for hjælpen på forhånd

Kommentarer

Det skal du overhovedet ikke have skyldfølelse over. Det er fuldstændig normalt at onanere, og alle gør det. Jeg er også sikker på dine forældre ikke ville blive sure over det, de ved, det er helt normalt. Men hvorfor skulle de også finde ud af det. Det er sundt og godt at røre ved sig selv og få nogle gode orgasmer så bliv du endelig ved!

55

Alle gør det så bare rolig. Trust me, det er totalt normalt. 100 på at dine forældre også gør det. ALLE gør det. 

56

Du skal bare blive ved. Alle onanerer og dine forældre vil heller aldrig finde ud af det. Jeg tror det ville være godt for dig at tale med en veninde om det hvis du har en du stoler 100 % på. Så står du ikke så alene med det. Jeg har selv en veninde som jeg kan tale helt åbent og fortroligt med om sex, onani, lyster, porno, orgasmer osv. Det er en stor hjælp for mig i hverdagen. Jeg er 15.

46

Kender godt fornemmelsen, men det skal du slet ikke tænke over. Det er helt normalt, og ALLE mennesker - inklusiv dine forældre gør det. :)

39

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program