Inspiration

forumspørgsmål

Inspiration

forumspørgsmål af
Tihi
15 år
Oprettet 1 uge 6 dage siden

Hej herinde😄

Er ved at gå død i min onani. Mangler noget inspiration til at gøre det mere spændende.

hvordan foretrækker i at onanere? Både drenge og piger

Kommentarer

Har det på præcis samme måde. Er gået helt død i det og føler det er en straf for at få min "fun stick" til at stoppe med at være belastende.

Føler virkelig jeg går glip af noget pga corona. Jeg er 16 og bliver 17 til oktober, jeg kunne være ude og finde en partner, eller miste min mødom, men her er jeg, indenfor og keder mig røv af.

13

Jeg er 14 og udover fingrene kan jeg bedst li og ta bruseren ned fra væggen og bruse mig mellem benene når jeg er i bad. Derudover kan jeg li at ride en stor pude, min dyne, et armlæn eller andet. Skal jeg ha noget op har jeg prøvet gulerod, sterinlys, skoleagurk og hårbørste. Det er også godt for mig at bruge en finger omme ved numsen når jeg skal til og komme. Håber du kan bruge mine råd.

12

Jeg er begyndt at onanere med gummihandsker på, det giver en anden følelse og man har rene fingre bagefter især hvis man gør det når man har mens. Det kan kun anbefales.

13

Jeg tager min venstre hånd, hopper ind på en porno side og onanere til det.

11

Tager gerne bruseren ned fra væggen når jeg er i bad og bruger den. Ellers rider jeg en stor pude, min dyne eller et armlæn. Skal jeg ha noget op bruger jeg gulerod, skoleagurk, sterinlys eller hårbørste. Bruger også min eltandbørste, den snurrer dejligt.

12

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program