Inspiration

forumspÞrgsmÄl

Inspiration

forumspÞrgsmÄl af
Tihi
15 Ă„r
Oprettet 3 Ă„r 1 dag siden

Hej herinde😄

Er ved at gÄ dÞd i min onani. Mangler noget inspiration til at gÞre det mere spÊndende.

hvordan foretrĂŠkker i at onanere? BĂ„de drenge og piger

Kommentarer

Har det pÄ prÊcis samme mÄde. Er gÄet helt dÞd i det og fÞler det er en straf for at fÄ min "fun stick" til at stoppe med at vÊre belastende.

FÞler virkelig jeg gÄr glip af noget pga corona. Jeg er 16 og bliver 17 til oktober, jeg kunne vÊre ude og finde en partner, eller miste min mÞdom, men her er jeg, indenfor og keder mig rÞv af.

63

Jeg er 14 og udover fingrene kan jeg bedst li og ta bruseren ned fra vÊggen og bruse mig mellem benene nÄr jeg er i bad. Derudover kan jeg li at ride en stor pude, min dyne, et armlÊn eller andet. Skal jeg ha noget op har jeg prÞvet gulerod, sterinlys, skoleagurk og hÄrbÞrste. Det er ogsÄ godt for mig at bruge en finger omme ved numsen nÄr jeg skal til og komme. HÄber du kan bruge mine rÄd.

73

Jeg er begyndt at onanere med gummihandsker pÄ, det giver en anden fÞlelse og man har rene fingre bagefter isÊr hvis man gÞr det nÄr man har mens. Det kan kun anbefales.

70

Jeg tager min venstre hÄnd, hopper ind pÄ en porno side og onanere til det.

72

Tager gerne bruseren ned fra vÊggen nÄr jeg er i bad og bruger den. Ellers rider jeg en stor pude, min dyne eller et armlÊn. Skal jeg ha noget op bruger jeg gulerod, skoleagurk, sterinlys eller hÄrbÞrste. Bruger ogsÄ min eltandbÞrste, den snurrer dejligt.

74

Jeg er helt enig med det men den eltandbĂžrste

54

TilfĂžj kommentar

CAPTCHA
Dette spÞrgsmÄl bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital PÊdagogik

En del af: EU's Safer Internet Program