Pivestemme

forumspørgsmål

Pivestemme

forumspørgsmål af
M
15 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej. jeg er en 15-årig dreng, som virkelig har en pivestemme, som i virkelig - nærmest hver gang jeg møder nye mennesker, spørger de, hvad der er galt med min stemme. for nogle uger siden, mødte jeg en gammel ven, som er taget på efterskole, idet han hørte mig snakke, spurgte han og jeg stadig brugte den "sjove" stemme. han sagde, at hun godt kunne huske jeg begynde at lave min stemme om for sjov. men jeg har bare brugt den i flere år nu... her den anden dag prøvede jeg, at bruge min helt normale stemme, den var mørk, og jeg lød som en normal 15-årlig. så jeg har selfølgelig lyst til, bare at bruge den nu, men jeg kan jo ikke gå fra at have en megapivet stemme, til lige ud af det blå, så have en mørk stemme. hvad synes I, jeg skal gøre?
Jeg håber, I kan hjælpe.
Mvh M

Kommentarer

Bare gå tilbage til din normale stemme fra den ene dag til den anden, det går nok alt sammen. Tænker du skal skifte da det lyder somom du slider på stemmebåndet.
Det er sjovt det med stemmen fordi man kan træne den til at ændre sig, jeg følger en transkønnet kvinde på YouTube som har en blød og fin kvindestemme men hun kan nemt gå tilbage til sin dybe stemme. Hun har simpelthen trænet sig til at have den stemme hun har så det føles normalt for hende. Måske skal du også træne din stemme lidt for at den går tilbage til hvordan den burde være :D

236

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program