meget lille

forumspørgsmål

meget lille

forumspørgsmål af
mini
14 år
Oprettet 10 år 5 dage siden

hej jeg er en dreng på 14 år jeg bliv det i år jeg er bare mega lille jeg ligner en på 9 år jeg er kun 1 m og 39 cm høj det er alser ikke meget, jeg går i 7ne klasse og er den mindste i min klasse og bliver kaldt nuttet af pigerne og mini af drengene. jeg får også lidt buksevand af pigerne fordi at de er stærkere end mig det bliver faktisk til mere og mere buksevand om ugen jeg får cirka 2-3 gange om ugen.,

er der nogen der også er meget små og er der andre der ude der også for buksevand.

hilsen mini.

Kommentarer

Jeg har kun været med til at gi en dreng fra min klasse buksevand en gang, men han var også selv ude om det tihifnis :) Har aldrig fået det selv! De lyder stride pigerne i din klasse, når de gør det pga af din størrelse. Det er da tarveligt og ikk særlig sjovt for dig. Hvad siger du til dem og hvorn

494

Jeg har kun været med til at gi en dreng fra min klasse buksevand en gang, men han var også selv ude om det tihifnis! :) Men de lyder stride pigerne i din klasse, når de gør det pga af din størrelse. Det er da tarveligt og ikk særlig sjovt for dig, du må prøve at sige fra overfor dem hvis du kan. Hvorfor giver de dig egenlig buksevand, sker det i klassen?
Sarah, 15 år, er selv ret lille og tynd men har ikke fået det selv.

534

Jeg går i 5.klasse. Jeg får buksevand af pigerne fra 9. men måske var det min egen skyld.. Jeg havde gemt mig inde i pigeomklædningen, bare for sjov. Da pigerne kom tilbage fra idræt og skulle klæde om, blev jeg opdaget. De fleste var i undertøj og skreg op da de fandt mig. Jeg blev fanget og holdt fast af 8-10 af pigerne. De sagde at jeg som straf for at lure på dem skulle have en ordentlig omgang buksevand. Jeg blev båret i arme og ben ud på WC'et i omklædningen og løftet op med numsen i håndvasken. De tændte for det kolde vand og holdte mig fast under vandhanen i 5-6 min. Resten af pigerne så på og fniste mens jeg fik buksevand, og de grinte endnu mere da jeg gik ud af omklædningen med drivvåde bukser. De kaldte mig gummi-tarzan og sagde at jeg skulle have masser buksevand fordi jeg var sådan en slapsvans. Det får jeg så nu 3-4 gange om ugen..

519

hej Sarah jeg kan sige dig at det forgår ikke i klassen det forgår ude på toiletterne hvor lærerne aldrig kommer.
jeg kan også sige dig at jeg er ikke selv ude om det. de gør det faktisk på grund af min størrelse.
jeg kan lige fortælle en lille historie fra i tirsdags. jeg gik ude i skole gården for mig selv og kedet mig og pludselig ser jeg en gruppe piger på 6 stykker og så sagde de hej mini til mig og der viste jeg bare at der var det buksevands tid. sår tog de mig i arme og ben og bar mig ind på toiletterne og op i håndvasken og tændte for vandet jeg kunne bare mærke det kolde vand sive igennem mine bukser og det var sår den dag.

hilsen mini og næste gang jeg skriver heder jeg anonym/mini.

471

Hej jeg hedder Christian og går i 5. klasse. Jeg får som sagt tit buksevand af nogle af pigerne fra 9. Pigerne er også begyndt at kalde mig gummi, og i dag fik buksevand igen ude på pigetoilettet.

474

Ej det lyder da vildt ydmygende, og virkelig synd for dig! Forstår stadig ikke hvorfor de synes det er så sjovt at give dig buksevand? Har du prøvet at sige fra/gøre modstand? Men hvis de er mange sammen er det selvfølgelig lidt svært. De er da virkelig tarvelige pigerne i din klasse, hvis de bare gør det for sjov.

471

Hej mini,

Hvordan går det med pigerne i din klasse. Har du fået dem til at stoppe eller får du stadig buksevand?

460

Hej mini!

Jeg er selv kun 136 CM, og går i 5. klasse. Jeg er sådan cirka kun vokset 10 Cm siden 3. Klasse!

461

hej sarah jeg kan sige til dig at det går ikke bedre med pigerne i min klasse jeg har prøvet at sige fra overfor dem men det hjalp ikke. men jeg kan da lige fortælle lidt om mig selv. for det første kan jeg rigtig godt lide skating og jeg er faktisk ret god til det jeg har også et hvidt løbehjul for 2700 kr og det bruger jeg rigtig meget til at lave tricks på jeg går også i hiphop tøj og hiphop sko jeg går også tit med kasket jeg går også meget op i mit hår og sætter det med voks når jeg ikke har kasket på jeg går også med kontaktlinser hvor at de er hvide og har en sort prik i metten .
når det var lidt om mig selv hilsen anonym/minni

529

Så står den nok på ydmygelse igen i dag.

Fik som sædvanlig en ordentlig omgang buksevand igår af de samme piger som giver mig det.
De løfter mig ud på pigetoilettet og holder min numse under den kolde vandhane. Så holder de mig fast i håndvasken i 5-6 min med vandhanen nede bag i mine bukser, imens de fniser og kalder mig gummi-tarzan.

Det er rigtig ydmygende at få buksevand af piger! Får du stadig også buksevand mini eller er der andre der også får buksevand og bliver kaldt gummi-tarzan?

486

Er der nogle som har fået buksevand?

488

Jeg får stadig buksevand.
Nu er det bare pigerne fra min klasse der giver mig det. Virkelig ydmygende! Jeg kan ikke gøre så meget ved det når de er meget stærkere end mig når de er sammen, for jeg er selv meget lille og tynd.
De giver mig buksevand næsten hver dag ude på pigetoiletterne..

Er der andre der også får buksevand?

507

Hej-
Jeg hedder jonas og er 14 år gammel jeg er 160 cm høj jeg kan lide og læse og bliver derfor kaldt nørd af de andre på skolen og samtidig er jeg meget tynd jeg skal i 9. Efter ferien på min gamle efterskole der er bare det problem at da jeg gik der sidste år fik jeg ALTID buksevand af de andre drenge de fleste var stærkere end mig så jeg kunne intet gøre
Hvad kan jeg gøre? Uover at sige det til lærene da jeg prøvede det sidste år og fik en ordentlig omgang vand i stedet
Og det med at sige stop hjælper heller ikke

412

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program