Kærester

brevkassespørgsmål

Kærester

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 8 år 1 måned siden

Der er en pige i min klasse som jeg er virkeligt forelsket i, men. For ca. et halvt år siden spurgte jeg hende om vi skulle være kærester (over SMS) men hun svarede nej. Men i løbet af det halve år er vi begyndt at snakke og skrive meget sammen. Og fx. Når vi er til badmintontræning, er vi begyndt at kommentere hinandens fejl næsten hele tiden (altså ment for sjov) Så vores venskab er blevet meget bedre i løbet af det halve år. Så jeg er begyndt at overveje om jeg skal spørge hende igen (Face to face, denne gang) eller er det bedst at lade vær med at gøre det??? :D

Svar: 

Hej med dig.

Tak for dit brev. 

Du lyder som en fyr med hjertet på rette sted og som ved, hvad han vil og står ved sine følelser. Det er en rigtig god ting. Det er også dejligt at læse, at du er forelsket, for det er en skøn følelse. Du skriver, at der det sidste halve år er sket en hel del med dit og pigens forhold. I snakker mere sammen og skriver også sammen. I har en fælles humor, når I er til badmintontræning. Disse ting er alt sammen gode ting, som er kommet efter du spurgte hende, om I skulle være kærester. Du har brug for et svar fra hende om, hvor vidt I skal være kærester. Derfor synes jeg, at du skal tale med hende face to face og f.eks. spørge hende, om hun stadig er sikker på, at I ikke skal være kærester? Om hun virkelig vil gå glip af dig som kæreste?

Fortæl hende, hvordan du har det med hende, og at du synes, I er kommet tættere på hinanden det sidste halve år. Måske var din SMS dengang en øjenåbner for hende, så hun blev opmærksom på dig og begyndte at give dig opmærksomhed. Måske ved hun endnu ikke, hvad hun skal svare dig og behøver mere tid til at mærke efter i sig selv. Måske vil hun stadig ikke være kæreste med dig. Men måske vil hun GERNE være kæreste med dig og så ville det jo være tosset ikke at have spurgt hende, ikke? Du kan kun få et svar ved at turde spørge hende og jeg synes som sagt, at du lader til at være en modig fyr, der ved hvad han vil. Så jeg synes helt klart, at du skal spørge hende, om I skal være kærester. Sig til hende, at du har brug for at tale med hende, og fortæl hende, hvordan du har det med at være sammen med hende. Fortæl hende om dine følelser for hende. Tag chancen! Vær parat til et eventuelt afslag, men tro på, at hun siger ja!

Held og lykke med det.

Hilsen Linda

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program