kærligheden er perfekt

forumspørgsmål

kærligheden er perfekt

forumspørgsmål af
fdvv
21 år
Oprettet 9 år 3 uger siden

Ifølge samfundet, medierne og min bedstemor, skal man opnå følgende for at få "et godt liv" : uddannelse, mand og børn. Måske også hus, et billån og en hund, hvis det skal være rigtig villa, volvo og vovse. Men jeg tænker.. ER det opskriften på at være lykkelig? Den evige jagt på at finde HAM, er bare så udmattende.... Er det det værd? Alle forventer, at man har/får en kæreste. Utallige gange, er jeg blevet stillet spørgsmålet "Nåååååh, hvordan går det med kærligheden?" Hvorfor er alle perfekte?

Kommentarer

Hej
Opskriften på det perfekte liv er at gøre det du har lyst til. Du skal være den du vil være for der er kun en dig. Lev som du vil, med eller uden kæreste. Bare du er tilfreds med dig selv.
Jeg har ingen kæreste og mit liv er langt fra perfekt, hvis man kigger på normalerne. Men mit liv er perfekt og vil i vide hvorfor? Fordi det er mit liv og jeg gør det jeg elsker og er omringet af mennesker som elsker mig, så er der intet man ikke kan.

Jeg ser ikke længer min familie, snakker ikke med mine søskende. Er stukket af fra min barndom, men lige nu er jeg gladere end nogen sinde før. Jeg ved hvad jeg vil med mit liv, jeg spiller musik dagligt, hvilket er det jeg helst vil. Jeg har en masse venner som elsker mig og som støtter mig. Jeg har de skønneste lærer, som er der hvis jeg mangler lidt omsorg, eller praktisk hjælp. Og husk:

Når ting er perfekte, er de ikke uden mangler, men bare som du ønsker det.

Håber i alle finder hvad i søger. Forsat god aften og nyd livet, det kommer ikke igen.

Knus Musicgirl

419

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program