Kæreste problemer....

forumspørgsmål

Kæreste problemer....

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Hejsa

Jeg har en kæreste som jeg elsker virkelig overalt. Vi har bare 210 km imellem os... :-(
Men her de sidste 2 måneder har vi været meget uvenner, og jeg føler han ikke rigtigt er interesseret i mig mere, altså han skriver med andre piger, særligt én.. Ja han skriver sødere beskeder til hende end mig, og det gør mig ked af det, selvfølgelig er det os ondt at kigge hans beskeder men har det simpelthen så dårligt med det.

Men jeg syntes aldrig han skriver sødt til mig mere, det er kun mig der skriver søde ting til ham.. Jeg har prøvet at snakke med ham om det, men han bliver bare sur, også ender det med han siger ting som også gør mig sur. Der går nogle gange ret lang tid imellem vi er sammen og ved ikke om det er det der er problemet..

men har altid sagt jeg vil være mig selv, men har i ikke bare nogle idér jeg kan gøre for at han bliver mere intra i mig??

På forhånd mange tak.

Kommentarer

Lang-distance forhold duer bare ikke i min mening. Drop ham og lev livet som single for en gang skyld. Er der ikke måske en sød dreng, du måske vil lære mere at kende? :-) Ellers ved jeg ikke, hvad du kan gøre noget ved det.

182

Btw det lyder som om, at han har fundet en ny fisk i havet uheldigvis for dig. :c Desuden fungerer lang-distance forhold bare ikke. Det er en no-go. Følg hjertet, det er mit bedste råd (Husk også at bruge hovedet , siden hjertet nogle gange kan føre dig over til det ekstreme ).

187

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program