At føle mig lækker

forumspørgsmål

At føle mig lækker

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 5 måneder siden

Det er sjældent, at jeg tænker at jeg er super hot. Men der er nogle få gange, hvor jeg virkelig føler mig lækker. Det er især når jeg skal til fest og jeg har brugt mange penge på nyt tøj og brugt timer på at lægge makeup. Sidste gang jeg for alvor følte mig lækker var for et par weekender siden, hvor jeg havde min nye bukser og en smart jakke på. Jeg synes personligt det er vigtigt at kunne kigge sig i spejlet og fortælle sig selv, at man er god nok. Smil og være glad :-)

Kommentarer

jeg kender virkelig din følelse! (undskyld jeg ved godt det er langt tid siden du skrev dette) jeg bruger meget af min tid på instagam... nå men her bliver jeg tit kontaktet af ældre drenge (16-18) år og de giver mig vidt god selvtillid når de fortæller mig jeg er hot og smuk :))

580

Spurgt?
Ej, det er da dejligt at I har det sådan, men så kan I jo passende bruge jeres overskud til at tage hånd om dem, der mangler den selvtillid som i tilsyneladende har.

544

Jeg ville da med glæde tage hånd om folk med mindre selvtillid<33 og jeg har faktisk ikke så meget... fx. jeg oprettede en profil på Hot or Not (self for sjov selve koceptet er sygt) for at møde nye mennersker... jeg skrev i min beskrivelse at jeg var biseksuel pluse sådan noget med hvilken musik jeg kunne lide osv. så det ikke lød så højtidligt... der var en, og kun en person der talte ondt om det og to min. efter havde jeg slettet min profil...

613

Enig. Vigtigt at du tror på dig selv.

578

Bliv ved med det.

285

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program