Jeg kan ikke mere!

forumspørgsmål

Jeg kan ikke mere!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 2 uger siden

Jeg ved at jeg skal have tålmodighed mht. vægttabet. De siger det går i stå, men at jeg bare skal blive ved at spise sundt og røre mig. Problemet er bare min hemmelighed. Jeg gør virkelig alt jeg kan for at holde ud, men jeg gør det ikke godt nok… Så ville jeg jo have tabt mig! Den hemmelighed jeg ikke fortæller nogle om. Den hemmelighed der gør at jeg ikke føler mig normal. Alle tror jo jeg spiser sundt, for det ser de jo jeg gør. Men de ser mig ikke hver dag når jeg kommer hjem. De ser ikke at jeg roder skabene igennem for at finde noget sødt, eller (hvis ikke vi har noget) at jeg tager deres penge for at købe noget. De ser ikke affaldet i min skraldespand. De stoler på mig.

Jeg kan ikke mere. Jeg ved at jeg godt kan klare det hvis jeg virkelig vil, men kan ikke finde tålmodighed og balance. Den 13. maj skal jeg konfirmeres og jeg mangler stadig at tabe ca. 5 kg. Hver torsdag (hvor jeg går til noget træning/kostvejledning) er jeg mega nervøs for om det har sat sig. Jeg plejer ikke tage på, men jeg taber mig jo ikke ligefrem! Det er mit største problem. Jeg er mit eget største problem. Og det gør det ikke nemmere at jeg samtidig ikke har nogle venner der kan støtte mig, har problemer i skolen, og er mega stresset over konfirmationsplanlægningen..
I skal ikke sige jeg skal snakke med en på chatten, for ved ikke hvordan jeg skal formulere mig mere. Jeg kan ikke mere…

Kommentarer

Det ville altså være godt til dig hvis du fik en og træne med! Så kan man hjælpe hinanden når man har svært ved at holde kuren. Så kan man evt. ringe og snakke om det og måske tage ud og løbe eller noget :) Det kunne også være en mulighed med en sport. Der kan man møde en masse søde mennesker samtidig med at man får motioneret. Er der ikke en sport du godt kan lide? Jeg tabte mig helt vildt da jeg begyndte til dans og det gør en glad :) - det skulle vist være videnskablig bevist.

 

Du skal ikke stresse mht. til det der konfirmation! Det skal nok gå godt, og du skal nok blive yndig :)

295

Hej Red Queen

Tak for dit svar.

Gid det var så nemt bare at starte til en sport. Desværre har jeg det problem at jeg får ædeflip.. Og selvom det ville være rart med en ven/inde til at støtte mig, tror jeg at jeg begynder at lyve for dem... Og endda overfor mig selv...

Men jeg elsker alm. træning i motionscenteret og cykler også ture når humøret er til det..

Mht. en "støtte-person" så er jeg meget alenemenneske. Dvs. er bange for hvad andre tænker om mig hvis du forstår? Men forstår godt din tankegang..

Igen tak for støtten

342

Jeg havde virkelig også problemer med for store mængder mad! Især når jeg ikke rigtig havde noget at give mig til, så spiste jeg meget store potioner mad og virkelig meget slik. Nu sker det altså også at jeg spiser slik, men jeg har fået det ordnet sådan at jeg spiser 6 gange om dagen - altså små måltider, det fungere rigtig godt for mig :) nogen gange hvis jeg er ved at falde tilbage til de gamle vaner og måske bliver lidt trist, så putter jeg min yndlings musik på anlægget og danser vildt rundt... Det er virkelig noget der gør en glad! :)

Mht. det med veninder og støtte, så kan man jo altid komme til at lyve lidt fordi man gerne vil gøre det godt, det er ikke det værste man kan gøre i et venskab. Det er jo ikke i en ond mening eller noget. Selvom du er alenemenneske tror jeg alligevel du har brug for støtte :) Det er svært med hvad andre lige tænker om en, men man må jo stole på at du er skabt til at være den helt perfekte dig :) Du virker sød, og jeg tror helt sikkert at der er masser der vil tænke søde og dejlige tanker om dig, mange flere end dem der tænker negative tanker. Dem skal man ikke fokusere på! Find dem med de gode tanker.  :)

 

hilsen Red Queen.

 

 

289

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program