Ingen som mig

forumspørgsmål

Ingen som mig

forumspørgsmål af
Nørden
15 år
Oprettet 6 år 5 måneder siden

Jeg har ingen rigtige vennr. jeg kender en masse men de er ikke mine venner. Og det er faktisk ikke fordi jeg har lyst til at være venner med dem for jeg føler mig helt anderledes. De går op i fester og alt sådan noget. Jeg er nok mere nørdetypen og det har jeg det faktisk fint med at være. Men hvordan finder jeg nogen ligesom mig?? Føler mig tit alene.

Kommentarer

Uf ja, kender det godt. Især det med at dem omkring mig bare ville feste! Men bare rolig, de rigtige venner skal nok komme! Og bare vid du er ikke alene!
Det bedste du nok kan gøre er at være tålmodig, det lyder nok rigtig øv, men det kan næsten kun gå galt hvis man tvinger et venskab hvor der egentlig ikke "burde" være et. Men bare vid at de rigtige venner nok skal komme!

jeg har også haft det sådan at dem omkring mig er selfølgelig nogle venner, men ikke sådan rigtige venner, vi var forskellige. Jeg er 18, og jeg har måske en god håndfuld rigtige venner, og det er egentlig også helt fint!
Jeg har ikke venner over, jeg er ikke hos venner, jeg er meget bare mig selv, men det udnytter jeg! tænk over livet, læs en god bog (ikke en roman, fantasy eller noget, men en filosofisk bog måske (hvis du er religiøs kan jeg godt anbefale nogle ;) )). men det værste du kan gøre er nok at grave dig ned, giv ikke op.

601

Bare bliv ved med at være dig selv. I din alder fylder fester meget for mange. Men når man bliver ældre bliver bliver andre ting vigtigere. Vær dig selv og vær tålmodig. Det kommer.

627

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program