Hvordan kan i lide en dreng?

forumspørgsmål

Hvordan kan i lide en dreng?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 8 måneder siden

 Hej,

 

Efter at jeg er blevet dumpet for 5-6 gang nu (mest pga. mit udsende), så vil jeg gerne spørger jer piger om hvordan i vil have en dreng?

 

Hvordan skal han se ud?

Hvordan skal hans personlighed være?

Hvad skal han gøre for jer?

Kan i godt se bort fra en drengs udsende hvis han har en god personlighed?

 

Er ved at være lidt træt af at blive dumpet, så vil gerne høre hvad jer pigers mening er om sådan noget?

 

Hilsen,

Drengen der er træt af at blive dumpet..

Kommentarer

 Hej. 

For mig er det ikke uddsenet der siger noget, men personligheden og at de er søde mod mig, da jeg har oplevet mange har været ond mod mig :( men jeg kan godt forstå at du er træt af det, men nogle går bare meget op i uddsenet end andre..

De behøver ikke at give mig, gaver men bare deres kærlighed...

620

For mit vedkommende er det ikke udseendet som tæller, selvfølgelig skal jeg kunne holde ud af se på ham og han tænde mig, men hvis han har en god personlighed så vil jeg ikke lade det ødelægge af at måske ikke er den aller pæneste. 

Jeg vil gerne have at han skal være en sød dreng som man føler sig tryg ved, han skal være betænksom og respektere en for den man er. En som kan omfavne en og en man kan snakke med alt om!

Han skal få mig til at føle mig speciel og han skal vise at jeg er hans pige og kun hans. Han skal turde vise mig frem og vise at han elsker mig.  

Og som jeg skrev længere oppe så vil jeg ikke lade udseende afgøre om jeg vil være kærester med ham, hvis han har en fantastisk personlighed 

Håber du kan bruge det :-)

658

 Tak for jeres kommentare, er dejligt at høre jeres mening om det.

Har lige et par andre spørgsmål, som jeg ikke ved om der overhovedet er nogen der gider at svare på..

 

Kan i godt lide at en dreng har store muskler, og at han kan beskytte jer eller hvad?

Og, er afstanden mellem jer afgørende? Hvad nu hvis afstanden mellem jer var fx. 60-70 km. Ville i så godt kunne leve med det?

656

jeg kan godt lide at drenge har markerede muskler, men jeg kan også rigtig godt lide tynde drenge med knapt så markerede muskler. og det med afstand er ikke et problem for mig. altså min kæreste bor næsten 287 km væk fra mig sååeh.. ;)

698

Ja det er da fedt hvis en dreng har muskler og kan beskytte en, og jeg vil helst have en kæreste der bor rimelig tæt på mig :-)

913

 Hej alle der har svaret,

Så lige den her tråd igen, nu er det jo lang tid siden at jeg skrev herind. Men følte det alligevel nødvendigt at sige hvad der skete, hvis der nu er nogen der kunne finde det interessant.

Efter jeg skrev den her tråd begyndte vi at tale sammen igen, jeg begyndte på at fortælle hende hvor meget hun betød for mig, og hvor trist det havde været uden hende. Spurgte hende op til flere gange om vi måske ikke kunne være sammen igen, men hun havde stortset aldrig tid (vi skrev normalt sammen i 1 måned, også startet det lidt igen)..

Endte med at jeg mødtes med hende og sagde at jeg elsket hende, men at det bare ikke kunne gå imellem mig og hende. Jeg gav hende hele mit hjerte, men fik intet tilbage. Hun sagde aldrig noget godt eller sødt om mig, aldrig.. Tig at jeg sagde noget sødt til hende hver dag, skrev tanker med hende og meget andet.. Det var deprimerende, og kunne ikke klare det... Så nu taler jeg ik med hende mere, og var da os lige ved at dræbe migselv ½ time efter jeg havde fortalt hende alt det her. Men det er bedst for os begge som det er, og jeg prøver så godt at komme videre som jeg kan.

Det eneste minde om hende, er den måde hun ændret mig på. Har normalt ikke været en særlig aktiv dreng, men begyndte at træne efter hun sagde jeg ikke var så pæn, og det er jeg blevet ved med.. Er begyndt at få en markerede mave, og mine andre muskler var markeret i forvejen, men maven og bryst musklerne er ved at komme med.. Derudover stoppet jeg med at spise alt usundt (slik, sodavandt, kage mm.). Så det er os lidt trist, men har holdt mig til det i snart 5 måneder, og kan lige hilse og sige, det var ikke en særlig sjov fødselsdag uden kage.

Hvis du har læst så langt her, så har jeg et spørgsmål til dig hvis du er pige, eller som dreng hvis du har megen erfaring med piger.
Hvis en pige skriver til en meget sjældent (nok 1 gang hver anden uge), men gerne svare hvis jeg starter en samtale, og svare med lange beskeder osv. hvad betyder det så? At hun ikke gider skrive med mig, eller at hun mener at drengene skal starte en samtale? Skal lige siges, hun har haft noget med på et tidspunkt, og der var det altid ham der skulle starte samtalerne.. Men er stadig lidt forvirret...

Hilsen,
Drengen der måske er på vej til at få det bedre

858

 Jeg går ikke særlig meget op i uddseendet, men det det ville da slet ikke gøre noget hvis han var pæn. Det vigtigste for mig er, hvis han kommer med søde kommentare og fx rør eller holder om mig. Og hvis han kan lide mig, så skal han helst vise mig det.

854

Hey alle sammen er en dreng, som vil spørg om at pigerne tænker over man er kommunist eller demokrat vil bare spørg for jeg er kommunist?
Jeg er 16 år gamle

827

Så jeg har det lidt svært med min krop personligt. Jeg er ikke tyk, da min bmi er på ca. 9 -11 %, men jeg ligner satme stadig en tønde. Jeg har fået at vide, at mine muskler udgør meget af min form, men jeg synes bare jeg er alt for stor.
Hvad synes i om lidt for store drenge ??

724

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program