Hjælp

forumspørgsmål

Hjælp

forumspørgsmål af
“Katie”
13 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

hey jeg er en pige 13 år. hvordan ved man ens seksualit? jeg ved godt jeg lidt for ung til at vide det nu men alligevel.

kh pige på 13 år

Kommentarer

Tror mange, især piger, er i tvivl om deres sexualitet når de er i pupertet. Jeg var i hvert fald. Der er nok ikke andet end at prøve sig sig lidt frem. Kigge på både drenge og piger og se hvad man tænder på. Ved piger har man jo den mulighed at man kan se dem i badet til idræt eller sport, måske går man på toilet med veninder osv. Så kan måske tjekke ud om det er noget. Det gjorde jeg i alt fald selv. Måske man kan mærke efter ved en soveaftale med en veninde om man blir påvirket af det. På det tidspunkt skal det nok falde på plads. Held og lykke med det!

52

jaaer er ogs i tvivl... det ene øjeblik føler jeg mig fuldkommen straight og det andent helt bi?? sååå ja du er i væer fald ik den eneste! Og nej det er bestemt ik for ung! 

håber jeg hjalp❤️

64

Tror lige netop det er når man er 13 at man er allermest i tvivl så du er bestemt ikke den eneste. Som pigen H skriver så kan man være helt straight det ene øjeblik og overhodet ikke være i tvivl om at det er drenge man går efter for det er det eneste rigtige. Og så det næste har man en soveaftale med en veninde og begynder at pille og pludslig får man det bare så megadejligt. Og så er man helt rundt på gulvet! Nej du er bestemt ikke ene om at være i tvivl.

57

Du skal bare lytte til dit hjerte når du bliver forelsket og bliv kærester med dem du har lyst til. Da jeg var 13 forelskede jeg mig i en veninde og sprang ud som bi men jeg fik at vide af de voksne at jeg ikke kunne vide det når jeg ikke var ældre. nu er jeg altså 22 og er stadigvæk bi. Bare gør det som føles rigtigt, du kan altid ændre din seksualitet hvis du finder ud af, at den ikke passede på dig alligevel. 

44

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program