Buttplugs

forumspørgsmål

Buttplugs

forumspørgsmål af
Tihii
16 år
Oprettet 2 år 8 måneder siden

Hej Piger,

Er der nogen der har en ide til hvad man kan bruge som Buttplugs som man har hjemme? Det er bare til at bruge der hjemme. 

Kommentarer

Jeg vil nok ikke anbefale at du stikker noget andet end buttplugs eller rigtige dildoer op i bagenden. Hvis du har brug for en buttplug vil jeg anbefale at du bestiller eller køber end rigtig en. Det kan gøres anonymt og billigt på nettet.

74

Vil bare helst undgå at skulle købe en. Derfor jeg spørg om nogen har andre ting de bruger. 

Men tal for dit svar og din mening 🧡

81

Aj, jeg ved ingengang hvad det der buttplug er for noget.

82

Jeg har nu heller aldrig hørt om det. Kan nogen fortælle hvad det er. 

79

Til Thilde: altså jeg er ikke 100, men jeg tror nok en buttplug er noget man bruger til numsen når man onanerer

75

Jeg har nogen enkelte gange bare brugt en lille gulerod til nummi, altså kun lige det yderste af nummi. Jeg lader den ikke sidde selv men man har jo en ledig hånd som kan styre den mens den anden hånd gør det andet. Det virker fint for mig.

91

Har Du Så haft noget omkring den? Som f.eks et kondom, eller vasker du den bare?

Og tænker du man kan bruge gummihandsker med glidecreme i stedet for kondom hvis du altså plejer at bruge det.

93

Nej, jeg har bare vasket guleroden, har tænkt det må være nok. Jeg fører den jo ikke helt ind i numsehullet, bare sådan lige et par cm eller noget mens jeg gnubber klitten med den anden hånd. Jeg har ikke rigtig erfaring med glidecrem så det ved jeg ikke, men det kan man da sikkert godt.

74

Det med gummihandsken er en god ide så er det rent. Du kan også onanere med gummihandsker på hænderne så er de altid rene bag efter

84

Kan ikke rigtig forstå det der med gummihandsker. Jeg synes ikke man skal være led ved at røre ved sin krop, hverken mellem ben eller bagtil. Det er jo fuldstændig naturligt og jeg synes det er vigtigt man har et naturligt forhold til ens krop. og tøt røre ved sig selv - uden handsker.

77

det bedste er helt klart at købe en rigtig buttplug. Det kan være rigtig farligt at bruge noget som ikke er tiltænkt analstimuli, da ens rektum har det med at danne et vakkum som kan suge genstanden op. Følg ordsproget, dont put anything up the ass, without a base. Ikke put noget i numsen, der ikke har en bund. Men held og lykke

77

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program