Havde alt, men mistede det hele

forumspørgsmål

Havde alt, men mistede det hele

forumspørgsmål af
12 år
Oprettet 12 år 7 måneder siden

Hvor skal jeg begynde? Jeg havde alt, søde venner, sød familie og folk der i det hele taget holdte af mig. Jeg startede i skole igår 10/8. Allerede året før begyndte mine veninder at synes jeg var "u instresant". Alt smuttede mellem fingrende på mig. Har i et råd til hvad jeg skal gøre? Jeg har det sværere end jeg nogensinde har haft. Og det her kommer jeg ikke over hurtigt.

Kommentarer

 Hej, jeg forstår lidt hvordan du har det. 

Jeg tror måske du skal starte med at snakke med dine veninder, om hvorfor de synes det,f or efter min mening lyder det lidt underligt at de pludseligt synes sådan.

Når du snakker om veninder er det så nogle for din skole/klasse? hvis det er skulle du måske prøve at få nogle veninder uden for skolen, ved at starte til en sportsgren eller få en ny fritids intresse, jeg ved det er nemmere sagt en gjort, for jeg siger det samme til mig selv hele tiden. Men man må vel bare springe ud i det.

Held og Lykke frem over. 

431

hej

hvis du har det for svært, synes jeg du skal tale med en lærer om det, for der har sikkert gået et eller andet galt med de veninder du har.

du kan måske også vælge at snakke med nogle andre, til du kan få nogle andre veninder. men self det er svært at tage kampen op, men det er det bedste du kan gøre. måske du skulle starte med at øve på chatten på cyberhus, eller ringe til børnetelefonen måske er det en hjælp for dig deres nr er 116111 og det er gratis

kh felicia

476

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program