Hjælp?

brevkassespørgsmål

Hjælp?

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 5 måneder siden

Min veninde ved at jeg kan lide hende, og hun kan os lide mig. Efter noget tid nu har hun ignoreret mig, og ved ikke om jeg skal droppe hende eller hvad jeg skal? Men har haft sex med hende 2-3 gange og ville ikke ønske at det stopper. Hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Hej med dig

Hvor er det dejligt, at du er vild med din veninde, og du samtidigt ved at hun også godt kan lide dig. 

Du skriver, at hun på det seneste har ignoreret dig, og det virker til, at det bekymrer dig. Du skriver, at du har tænkt på, om du nu skal droppe hende og jeg forstår godt at det kan være en løsning oppe i dit hoved, men hvis det slet ikke er det du inderstinde har lyst til, tænker jeg, at du skal prøve nogle andre ting. Har du mon haft kontaktet hende i den her tid, hvor du føler dig ignoreret? Fx skrevet til hende eller forsøgt at få hendes opmærksomhed, når I har set hinanden? Nogle gange kan det hjælpe at tænke over, hvordan man egentligt selv har været, og hvilke signaler man selv har sendt, når man har følt sig ignoreret. Hvis man føler sig overset, kan man nemlig godt selv helt ubevidst, komme til at trække sig mere tilbage end man ellers ville. På den måde kan man pludselig selv være med til at opretholde situationen. Hvis du synes, at du har været som du plejer, kunne du måske prøve at sætte spørgsmålstegn ved, hvordan det er hun er overfor dig for tiden. Måske det kræver lidt mod, men du kunne fx skrive, at du har følt, hun har ignoreret dig lidt på det sidste, og om der er en særlig grund til det? På den måde kan du også få brudt isen mellem jer, og få en fornemmelse af hvad det er, der sker.

Du fortæller også, at I har haft sex nogle gange, og at du ikke har lyst til, at det skal stoppe. Jeg synes måske det kunne være en god ide at tænke over, om det mest er det med at I har sex der trækker, eller du også synes hun er helt fantastisk og faktisk er helt vild med hende. Jeg tænker nemlig at det er vigtigt, at man er rigtig glade for hinanden, når man har sex, da det er en rigtig intim oplevelse, hvor det er vigtigt at man er helt trygge ved hinanden. Hvis du har lyst, kunne du måske spørge hende om I snart skulle lave noget hyggeligt sammen, fx drikke varm kakao, tage i bio eller gå en tur. På den måde kan I måske komme lidt tættere på hinanden igen, hvis du føler der er kommet afstand imellem jer.

Nogle piger kan også spille lidt kostbare nogle gange, og når de gør det, kan det måske føles som om man bliver ignoreret. Det kan være et tegn på, at hun faktisk gerne vil have din opmærksomhed, eller forventer at det er ok, at hun trækker sig lidt tilbage, men at du fortsat vil synes hun er rigtig interessant og dejlig. Det kan også være at hun har brug for at finde ud af, hvor I egentligt står. Du skriver selv at hun er en veninde, men er I mere end det? Og kunne det måske være rart at finde ud af for jer begge? Jeg ved selvfølgelig ikke hvad der er på spil for den her pige, eller mellem jer, men jeg håber du selv snart bliver klogere på det. Måske du også har en kammerat som du kan vende situationen med. Det kan være der er en, der har været i en lignende situation som har gode råd at dele med dig.

Alt held og lykke herfra.

Bedste hilsner

Annika

 

 

Annikas billede
Annika har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program