Er jeg Lesbisk eller bisexuel?

forumspørgsmål

Er jeg Lesbisk eller bisexuel?

forumspørgsmål af
Bette My
Oprettet 12 år 10 måneder siden

 Hej jeg er en pige på 15 år Jeg er en "drenge-pige", jeg har haft nogle drenge kærster, men det fungerede bare dårligt... Når vi har idræt, kigger jeg på de andre piger, jeg syntes de er intrresante, men det er mest min veninde jeg kigger på:$ Når mig og min veninde er ude og bade i en svømmehal, kigger jeg på hindes nøgne krop, og hun kigger faktisk også på min, men jeg syntes ikke rigtig jeg kan finde ud af det... Jeg har snavet med min veninde 1 gang, men det var fordi der var nogen der ville havde os til det. Jeg kan godt tænke at en dreng er lækker, men jeg kan også godt finde på at tænke at en pige er flot.. Jeg er en meget moden pige at min alder, og jeg ja det er lidt pinligt, men jeg kan godt lide at se porno på nettet, men jeg føgler ikke jeg bliver tænt... Vær sød at hjælpe mig!

Knus Bette My :)

Kommentarer

 Hej

Jeg tror du er biseksuel, men det er der jo ikke nogen der kan vide bedre end dig selv. 

Du skriver at du godt kan synes at en dreng er lækker, og det er det der gør at jeg tror at du er biseksuel. Men hvis du føler dig lesbisk, så er du sikkert også det. 

Du skal bare vide at begge dele er okay. 

436

 Hej  :) tak skal du have :) jeg føgler mig ikke lesbisk, måske biseksuel, men har bare aldrig prøvet et forhold med mit eget køn :)

393

 Jeg ved af egen erfaring, for jeg har det på samme måde. At lige nu er en tid hvor man må afprøve en masse ting, for at finde ud af hvad der følels rigtigt og hvad der ikke gør. :)

På den måde finder man nok også ud af hvad, man er til og hvad man ikke er til :)

345

 Tak skal du have :)

416

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program